VORES KOLLEKTIONER

Med LEGO Wear kan børnene klædes på fra top til tå - vi tilbyder et helt koncept. Vi designer alt fra undertøj til overtøj, fra bukser til bluser - og så alt det der ligger ind imellem.

LEGO Wear er tøj til både drenge og piger. Vi har en unik design platform, fordi vi kombinerer tidens tendenser med det sjove og lærerige fra LEGO universet.

Vores tøj er tilpasset børnenes formåen på de forskellige alderstrin. LEGO Wear er lavet i så god en kvalitet, at det holder vask efter vask.

Se vores fulde produkt sortiment i butikkerne netop nu, eller her på siden.

Klik på billederne og læs mere om vores kollektionerLEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0 varer i kurven