Choose language

VÆRDIER


FUN

Sjov og legende læring
LEGO Wear er sjovt tøj. Design og valg af farver fanger med en bred appel altid barnet. De grafiske elementer og ikoner er naturligvis taget fra LEGO legetøjsuniverset. Stærke farver og stilrigtig styling – det er LEGO Wear.

FUNCTION

Passer ethvert barn
At tage tøj af og på er nemmere med LEGO Wear. Børn på forskellige alderstrin mestrer forskellige ting. I LEGO Wear er der tænkt på, hvad barnet evner og kan på forskellige alderstrin, og derfor er tøjet udstyret med forskellige anordninger svarende til barnets alder; hægter, lynlåsvedhæng, nemme knapper, trykknapper, større halsåbninger osv. – vi kalder det for sjov indlæring. De fleste LEGO Wear produkter stimulerer og motiverer barnet i den vigtige “kan selv” proces.

QUALITY

Designet til det legende barn
Når vi siger enestående kvalitet, så mener vi kvalitet til sidste detalje – helt fra råmateriale over knapper til lynlåse.
LEGO Wear tøj vil nemt kunne holde til masser af leg og mange ture i vaskemaskinen. Alder er afgørende i forhold til materialevalg; superbløde kvaliteter til de mindste, og slidstærk denim til legebarnet – det er sådan vi integrerer kvalitet i hvert enkelt stykke LEGO Wear.

COMFORT

Slip dit legebarn løs
Tøj skal være behageligt og rart at have på, ikke mindst for det legende barn, der går på opdagelse og udforsker verdenen. LEGO Wear tilbyder et fuldt sortiment, med tøj fra inderst til yderst – og dit barn vil aldrig blive begrænset af generende tøj.

SAFETY

Et sikkert valg
LEGO Wear tøj er det sikre valg for børn i alle aldre. Alle produkter fremstilles med respekt for gældende lovgivning indenfor sikkerhed og kemikalier (EU lovgivning og REACH). Når det kommer til sikkerhed, er vores mål til stadighed at være i front og sikkerhed tænkes altid ind i designet af LEGO Wear.

LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0