Choose language
TEO 303 - LEGO® drenge T-shirt
TEO 303 - LEGO® drenge T-shirt
TEO 303 - LEGO® drenge T-shirt

TEO 303 - LEGO® drenge T-shirt

Før DKK 199,95
DKK 99,98
Spar DKK 99,98


   Vælg variant for status
Antal
Varenummer: 19188-589-104
LEGO® T-shirt til drenge.
Flot prikket LEGO® drenge T-shirt med korte ærmer. T-shirten har en dekoration på fronten af et LEGO® minifigur hoved samt teksten ”Cool” lavet i blød fløjl. Den seje T-shirt er lavet i blød og behagelig kvalitet. Detaljebånd indvendigt i nakken. Meant to Play badge og LEGO® logo nederst på fronten.

Du får en gratis børnebillet til LEGOLAND® i Billund eller LEGOLAND®  Günzburg i Tyskland sammen med produktet. Kortet, der kan indløses til en børnebillet til LEGOLAND®, hænger på tøjet sammen med LEGO®Wear hangtagen. Billetten gælder sammen med en betalende voksen, alle vilkår fremgår på kortet. Billetten gælder i 2017 sæsonen.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40* Machine wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesWarm ironing. Deco to be ironed from the backDo not dry cleando not tumble dry
Materialer:95% cotton /5% elastane - knitted
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Tlf.: 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0 varer i kurven