Choose language
Shorts

Drenge shorts

I denne kategori vil du finde alle vores superseje shorts til drenge fra det populære LEGO Wear. Der er mange forskellige varianter og mange forskellige farver. Du vil helt sikkert kunne finde noget, som både du og din søn vil kunne lide. Supersmarte shorts til den seje dreng, der bare har styr på alt. Tøjet er yderst komfortabelt for din søn, og han kan derfor lege lige så tosset, han vil.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om drenge shorts

Alle disse shorts kommer i mange forskellige farver, og du vil blive overrasket, hvis du finder noget, som din søn ikke kan lide. Det er de sejeste shorts, og så er de tilmed inspireret af det vidunderlige LEGO®-univers, som din søn kender så godt. Det betyder også, at han kan inddrage sit tøj i legen, da det hele handler om LEGO®. Når det er varmt udenfor, er det altid rart med et par komfortable shorts, således at ens søn nemt kan tage dem på og smutte udenfor og lege. Det er derfor vigtigt, at komforten er helt i top, og at tøjet tillader bevægelse og slid. Det skal det, fordi det tærer meget på tøj, når børn leger. De tumler rundt, kravler i træer, falder osv. Derfor har LEGO® Wear en rigtig høj slidstyrke, der sikrer imod slitage. Her er noget for enhver smag, også din søns.

Bredt udvalg af shorts til drenge fra LEGO Wear. Danmarks bedste priser og med meget hurtig levering. Anerkendte LEGO Wear. Supersmarte og seje shorts.

LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0