Choose language

LEGO® Wear by KABOOKIs betingelser for udsendelse af nyhedsbreve

Samtykkeerklæring i forbindelse med nyhedsbrevstilmelding

Tak for din interesse for vores nyhedsbrev. Ved din tilmelding accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger. Ved din tilmelding accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os:

LEGO Wear by KABOOKI
Rønnevej 1
7400 Herning
CVR nr.: DK 38235311
E-mail: info@kabooki.com
Tlf. 97216466

Vores nyhedsbrev indeholder gode råd, tips og tricks, nyheder, tilbud og konkurrencer - alt sammen vedr. LEGO® Wear børnetøj. Du kan forvente at modtage 2-4 nyhedsbreve om måneden.
Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på det ”unsubscribe” link, der medfølger hvert nyhedsbrev.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når man tilmelder sig nyhedsbrevet afgiver man typisk navn og e-mail. Vi anvender disse oplysninger for at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes, og om der klikkes på links opsamles i vores it-system i anonymiseret form. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Vi ønsker at skabe interesse om vores virksomhed gennem vores nyhedsbrev.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os (og hos vores databehandler, hvis vi gør brug af en sådan til udsendelse af nyhedsbrevene).

Videregivelse

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand.

Overførsel af oplysninger til 3. lande

Dine oplysninger overføres til følgende land, som ikke er beliggende i EU / EØS, idet vi/vores databehandler, anvender en server placeret i dette land: USA.
USA er på EU’ s liste over lande, som har et tilstrækkeligt niveau af persondatabeskyttelse.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v. Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (hvis vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler (hvis vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

Læs mere under vores privatlivs- og cookiepolitik.

LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0