Choose language

REKLAMATION

LEGO Wear er kvalitetsprodukter. Vi gør vort yderste for, at kvaliteten altid er i top, og at der ikke er fejl på produkterne. Måtte der være en synlig fejl eller mangel ved produktet, beder vi dig udfylde den i pakken medsendte returseddel, og her anføre fejl/mangel.

Alle forsendelser kontrolleres inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition, beder vi dig udfylde den i pakken medsendte returseddel, og her anføre hvori fejlen består.

Har du mistet retursedlen, kan den printes her:

Tilknyttet fil: File iconReturseddel (53 kB)

Den 2-årige reklamationsret er naturligvis gældende, når du handler på www.legowear.dk.

Måtte du have spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på support@LEGOwear.com, eller kontakte os på tlf. 9627 5520.

Du bedes venligst have dit ordrenummer ved hånden ved alle henvendelser, der omhandler reklamationer.

EU klagesystem

Et nyt lovmæssigt klagesystem er søsat af Europa-Kommissionen, der skal sikre forbrugerne en nemmere tilgang til at klage over europæiske og danske webshops.

Tryk på dette link, hvis du ønsker at klage over en vare eller tjenesteydelse.
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0