Choose language

Privatlivs- og Cookiepolitik

I det følgende kan du læse KABOOKIs privatlivs- samt cookiepolitik.

Privatlivspolitik

Hos KABOOKI A/S prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for KABOOKIs måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside legowear.dk er drevet og ejet af:
KABOOKI A/S
LEGO® Wear by Kabooki
Rønnevej 1
7400 Herning
CVR nr.: DK 38235311
E-mail: info@kabooki.com
Tlf. 97216466 (Alle hverdage mellem kl. 9 og 15)

2. Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

-Når du aktivt indtaster oplysninger på www.legowear.dk
-Når du afgiver en bestilling og du køber varer online på legowear.dk
-Når du tilmelder dig LEGO® Wear, nyhedsbrev
-Når du deltager i en af LEGO® Wear  konkurrencer online eller via sociale medier
-Når du deltager i eventuelle andre aktiviteter på www.legowear.dk

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra LEGO® Wear flere gange

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

-Gennemførelse af ordre i vores webshop
-Tilmelding til nyhedsbrev
-Deltagelse i konkurrencer eller andre events
-Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
-Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
-Oversigt over købshistorik
-Statistik og analyse af trafikken på legowear.dk
-Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

KABOOKI fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender legowear.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site.

Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

4. Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse.

Under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen kan det dog være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

5. Overladelse til databehandlere

Oplysninger til brug for vareleverance overlades til det af KABOOKI anvendte fragtfirma.

Desuden overlades dine personoplysninger til KABOOKIs samarbejdspartnere, som leverer ydelser på KABOOKIs vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på KABOOKIs  vegne og i overensstemmelse med KABOOKIs  instruks.

6. Overførsel til tredjelande

Dine personoplysninger overføres i nogle tilfælde til USA da vi benytter os af serviceydelser fra en tredjepart (ActiveCampaign) der har tiltrådt det såkaldte EU-U.S Privacy Shield Framework. Kommissionen har truffet afgørelse, om at beskyttelsesniveauet er tilstrækkeligt i USA, når virksomhederne har tiltrådt Privacy Shield Framework. For mere information omkring Privacy Shield Framework, se den officielle hjemmeside >her


7. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

8. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

9. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

10. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@kabooki.com eller tlf. 97216466 alle hverdage mellem kl. 9 og 15.

11. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

Vores hjemmeside indeholder desuden links til sociale medier som for eksempel Facebook, Instagram og AddThis, hvor produkter mv. kan deles eller sendes til andre. Ved at klikke på et af disse links, indsamler funktionerne din IP-adresse og registrerer, hvilken side du besøgte på hvilket tidspunkt. For at fungere korrekt anvender disse funktioner højst sandsynligt også cookies. Funktionerne vedrørende sociale medier hostes enten af tredjeparter eller direkte på vores hjemmeside. Når du anvender disse funktioner, behandles dine personlige oplysninger af tredjeparten i henhold til dennes egen politik om beskyttelse af personlige oplysninger.


12. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@kabooki.com eller tlf. 97216466 alle hverdage mellem kl. 9 og 15.  Du kan også skrive til os på følgende adresse:
KABOOKI A/S
LEGO® Wear by Kabooki
Rønnevej 1
7400 Herning

13. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 12 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Cookiepolitik

På hjemmesiden www.kabooki.dk og webshoppen www.legowear.dk anvender vi cookies i overensstemmelse med nærværende cookiepolitik.

1. Ejeroplysninger

KABOOKI A/S
LEGO® Wear by Kabooki
Rønnevej 1
7400 Herning
CVR nr.: DK 38235311
E-mail: info@kabooki.com
Tlf. 97216466 alle hverdage mellem kl. 9 og 15.

2. Hvad er en cookie?

Cookies anvendes i dag i forbindelse med stort set alle hjemmesider og er i mange tilfælde nødvendige for at levere en given service på hjemmesiden.

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens IT-udstyr (PC, tablet, smartphone el. lign.), så udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af sidens indhold. En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte 3. parter) end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommentarfelter. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer hjemmesiden.

Nogle cookies gemmes kun på brugerens IT-udstyr, så længe brugeren har sin browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når brugeren genbesøger en hjemmeside, vil sessionscookies blive sat på ny, mens persistente cookies typisk fornyes.

3. Cookies på legowear.dk

På legowear.dk bruger vi cookies til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt og til at forenkle og forbedre dit besøg. Endvidere bruger vi cookies til at gennemføre ordrer i vores webshop. Derudover hjælper cookies os med at få overblik over dit besøg på hjemmesiderne, så vi løbende kan optimere og målrette dem til dine behov og interesser. Cookies husker for eksempel, hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Slutteligt bruger vi også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.
Nederst på denne side under Cookie Information og Cookiedeklarationen (pkt. 7), kan du se hvilke typer cookies der bruges på www.legowear.dk.



4. Hvordan fjernes/undgås cookies?

Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies.
Hvis du anvender en PC, kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].
Hvis det ikke virker, eller du eksempelvis anvender en MAC, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:
•Internet Explorer
•Mozilla Firefox
•Google Chrome
•Opera
•Safari
•Flash cookies
Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

5. Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens IT- udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (i daglig tale cookiebekendtgørelsen)

> Link til bekendtgørelse

> Link til vejledning


6. Kontakt vedr. Cookies

Hvis du har spørgsmål til nærværende cookiepolitik, kan du kontakte os på info@kabooki.com.

Alternativt kan du kontakte Cookie Information, som sørger for, at www.legowear.dk’s cookies er opdaterede og i henhold til lovgivningen. Se venligst pkt. 7 herom.

7. Cookie Information og Cookiedeklarationen


LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0