Choose language
PILOU 881 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 881 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 881 - LEGO® Tec skibukser

PILOU 881 - LEGO® Tec skibukser

Før DKK 799,95
DKK 559,97
Spar DKK 239,99
   Vælg variant for status
Varenummer: 19351
LEGO® Tec skibukser til drenge og piger.

Lækre og eksklusive LEGO® Tec
Snow børne ski bukser. Skibukserne er lavet i en blød og fleksibel kvalitet, som gør at barnet kan bevæge sig frit, derfor er skibukserne perfekt egnet til alle mulige former for skisport.

Skibuksen er 100% vand- og vindtæt samt åndbar og er lavet af et slidstærkt materiale, som kan klare et vandsøjletryk på 10,000mm. Alle sømme er tapede med en specialtape på den indvendige side, og dermed opnås 100% vandtæthed.

Fine forlommer lukket med lynlås og med LEGO® Tec zip-puller. Velcrolukning ved bæltestropper i taljen. Isolerende vattering i 100% polyester som er med til at holde dit barn varm. Justerbare og aftagelige seler.

Ekstra slidstærk Cordura forstærkning nederst ved buksekant og indersøm. Lynlås og trykknapslukning nederst på den udvendige side af buksen.

Skibuksen lukkes foran i taljen med lynlås, trykknap og velcro. Vindstolpe under og over lynlås. Elastik i siden af buksen ved taljen. Snefang indvendig nederst i bukseben.

Læg ved knæ for en mere sporty pasform.
Indvendig etiket, hvorpå der kan skrives navn og mobilnummer.

Vælg mellem flere forskellige flotte farver.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40* do not wash garment inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
Kemikalier:Alle LEGO® Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000mm vandsøjletryk
Vandtæt:100% vandtæt, alle sømme er tapede
Vindtæt: 100% vindtæt
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0