Choose language
PILOU 771 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 771 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 771 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 771 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 771 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 771 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 771 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 771 - LEGO® Tec skibukser

PILOU 771 - LEGO® Tec skibukser

Før DKK 699,95
DKK 489,97
Spar DKK 209,99
   Vælg variant for status
Varenummer: 19340


LEGO® Tec skibukser til børn.
Funktionelle og flotte ensfarvede LEGO® Tec skibukser til piger og drenge. Skibukserne er ekstra gode til leg i institutionen og på legepladsen, da de har ekstra slidstærk Cordura forstærkning nederst i buksebenene.

Skibuksen er 100% vind- og vandtæt samt åndbar og er lavet i en lækker og slidstærk kvalitet, der kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Alle sømme er tapede med en specialtape indvendigt, og dermed opnås 100% vandtæthed.

Lommer med lynlåslukning med zip-puller så lommerne er lette at åbne og lukke lommen. Isolerende vattering i 100% polyester som er med til at holde dit barn varm. Velcrolukning ved bæltestropper i taljen.

Justerbare og aftagelige seler. Skibukserne lukkes med YKK lynlås og trykknap. Elastik i siden af buksen ved taljen. Indvendigt vindfang nederst i bukseben. Aftagelige elastiske støvlestropper under foden, som kan justeres. Læg ved knæ for en smart pasform. Indvendig label hvorpå der kan skrives navn og mobilnummer.

Vælg mellem mange smarte farver.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% nylon, woven, 10,000mm water column
Sikkerhed: Skibuksen har 3M Scotchlite reflekser.
Kemikalier:Alle LEGO® Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000mm vandsøjletryk - coating
Vandtæt:100% vandtæt, alle sømme er tapede
Vindtæt: 100% vindtæt
Måske kan du også lide
PILOU 770 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 771 - LEGO® Tec skibukser
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0