Choose language
PILOU 770 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 770 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 770 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 770 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 770 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 770 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 770 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 770 - LEGO® Tec skibukser

PILOU 770 - LEGO® Tec skibukser

Før DKK 699,95
DKK 489,97
Spar DKK 209,99
   Vælg variant for status
Varenummer: 19341
LEGO® Tec skibukser til drenge og piger.
Flotte ensfarvede LEGO® Tec skibukser med smarte funktioner og egenskaber, som sørger for at holde dit barn varm og tør hele vinteren. Skibukserne har en slidstærk Cordura forstærkning i indersøm nederst i benene.

Skibuksen er lavet i en behagelig og slidstærk kvalitet, som er 100% vind- og vandtæt samt åndbare. De kan modstå et vandsøjletryk på 10.000 mm, og alle sømme er tapede med en specialtape på den indvendige side for at opnå 100% vandtæthed.

Sidelommer med lynlåslukning med zip-puller så det er nemt for barnet at åbne og lukke lommen. Velcrolukning ved bæltestropper i taljen. Dejlig varm, isolerende vattering i 100% polyester, så dit barn ikke kommer til at fryse.

Justerbare og aftagelige seler. Trykknapper indvendigt i bukseben, således længden på buksen kan justeres. Skibuksen lukkes med YKK lynlås og trykknap. Vindstolpe både over og under lynlåsen. Elastik i siden af buksen ved taljen. Vindfang på indersiden nederst i bukseben. Læg ved knæ for en mere sporty pasform. Indvendig etiket hvorpå der kan skrives navn og mobilnummer.

Vælg mellem mange forskellige flotte farver.
Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% nylon, woven, 10,000mm water column
Sikkerhed: Skibuksen har 3M Scotchlite reflekser.
Kemikalier:Alle LEGO® Tec produkter producers uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.
Vandsøjletryk: 10.000mm vandsøjletryk - coating
Vandtæt:100% vandtæt, alle sømme er tapede
Vindtæt: 100% vindtæt
Måske kan du også lide
PILOU 771 - LEGO® Tec skibukser
PILOU 770 - LEGO® Tec skibukser
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0