Choose language
Pan 202 – LEGO® Wear Tec overtræksbukser
Pan 202 – LEGO® Wear Tec overtræksbukser
Pan 202 – LEGO® Wear Tec overtræksbukser
Pan 202 – LEGO® Wear Tec overtræksbukser

Pan 202 – LEGO® Wear Tec overtræksbukser

Før DKK 399,95
DKK 159,98
Spar DKK 239,97
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 20858-590-80
LEGO® Wear Tec overtræksbukser til børn.
Fine og funktionelle LEGO® Wear Tec børne overtræksbukser med smæk.

Bukserne er lavet i et slidstærkt materiale, der kan klare et vandsøjletryk på 5000 mm. Alle sømme er tapede med en specialtape, hvorved 100% vandtæthed opnås. Bukserne er 100% vindtætte og åndbare.

Outdoorbukserne åbnes med YKK lynlås (ekstra lang lynlås til og med str. 104 for nem påklædning). Blød hagebeskyttelse og vindstolpe under lynlåsen. Forstærkning på knæene så dit barn kan lege på legepladsen. Elastik i siden for god pasform.

Justerbare seler så de kan tilpasses dit barn. Selerne lukkes med YKK klikspænde i plastik, som er nemt at åbne og lukke. Aftagelige elastiske støvlestropper under fødderne. LEGO® Wear badge på brystet. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives.

De praktiske bukser er overfladebehandlet med miljøvenlig Bionic Finish ECO, der er fri for flourstoffer og forbedrer den vand- og smudsafvisende effekt på stoffet.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleando not tumble dry
Materialer:100% polyester, woven
Relaterede varer
Platon 201 – LEGO® Wear Tec bukser
Platon 201 – LEGO® Wear Tec bukser Før DKK 399,95
DKK 159,98
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0