Choose language

OUTERWEAR - COOL LINE


Vores COOL-linje er det perfekte valg, hvis du går efter et cool og nedtonet look på løjperne. Denne overtøjskollektion er lavet til at stå på ski og snowboard i og har funktionelle detaljer, der understøtter netop det formål. COOL-linjen er 100% vind- og vandtæt og kan modstå et vandsøjletryk på 10.000 mm. Den har fuldt tapede sømme og kan modstå 60.000 gnidninger.

Specialdesignede ærmer til ski og bevægelse

Vi har observeret og analyseret, hvordan børn bevæger sig på løjperne. Vores ærmer er konstrueret med den bevægelse i tanke, og børnene vil opleve en høj grad af bevægelsesfrihed, når de står på ski, snowboarder eller simpelthen er aktive udenfor.

Cool baggy look

Børn vil gerne se seje ud, og vores bukser har en baggy pasform uden at være for løse. Det er det perfekte fit, når man skal lege i sneen.

Lomme til liftkort med lynlåslukning

Børn kan opbevare deres liftkort, nøgler eller andre småting i denne næsten usynlige lomme.

Snefang med anti-slip

Denne funktion forhindrer, at sneen finder vej indenfor i jakken og sikrer, at børnene forbliver varme og tørre hele dagen.

Inder-manchet med hul til tommelfingeren

Inspireret af de voksnes skiunivers, har vi lavet denne smarte feature, som børn elsker. Ikke bare når de står på ski, men også i hverdagen.


LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0