KABOOKI

Hvem er vi ...

KABOOKI® er en privatejet tekstilvirksomhed med kernekompetencer inden for funktionelt børnetøj. Virksomheden blev grundlagt i 1993 og har siden da været kendt for brandet LEGO® Wear - et brand, der er opbygget på et licenssamarbejde med LEGO® Gruppen. KABOOKI er placeret med hovedkontor i Herning, salgskontor i München og CSR-set up i Shanghai og Shenzhen i Kina, og virksomheden har i dag omkring 70 ansatte.

Hvad er det nu lige, KABOOKI betyder? KABOOKI kommer fra ordet kabuki – en traditionel japansk form for teater med farverige kostumer.

Brandet LEGO Wear er det største brand i huset, og lige siden begyndelsen har BØRN og HØJ KVALITET været fundamentet i vores DNA. Vi arbejder med hele processen i huset – design, indkøb, markedsføring, salg, logistik og bogholderi. LEGO Wear handler om Functional Active Play Wear for børn i alderen 0-14 år. I efteråret 2018 lancerede vi en opdateret version af vores brand DNA, som knytter overtøjet endnu tættere sammen med vores kollektioner.

I dag har vi en Business Unit – CFY – etableret i 2015, som primært designer, indkøber og sælger merchandise tøj med og uden licens. Licenser såsom LEGO, Warner Bros. og Universal.

Besøg www.KABOOKI.dk, hvis du vil vide mere om virksomheden bag LEGO Wear.

Vision

We make childhood memorable

Mission

Through playwear, we encourage kids to explore the world

CSR - Corporate Social Responsibility

Virksomhedernes sociale ansvar

Der findes mange måder, hvorpå man kan udføre socialt ansvar. For nogle virksomheder er socialt ansvar en ny måde at tænke på og en ny til at håndtere. For andre er det deres kerneområde og essensen i at drive en virksomhed.

For KABOOKI® gælder følgende: ”Vi skal altid opføre os bevidst, og vi skal altid stræbe efter at blive bedre”. KABOOKI® ønsker at gøre tingene bedre, og derfor vil socialt ansvar aldrig være et sekundært spørgsmål for KABOOKI® - det er en konstant process!

KABOOKI ånden og værdier

  • checkVi mener, at børn skal være børn
  • checkVi er pålidelige og engagerede
  • checkVi er passionerede og gør det lille ekstra
  • checkVi er retfærdige og udviser respekt
  • checkVi gør hvad vi siger, og siger hvad vi gør
  • checkVi skaber kvalitet både i produktet og processen

Leverandører

Hos KABOOKI® arbejder vi med langsigtede forhold sammen med vore leverandører. Vi udvælger vore leverandører meget omhyggeligt, og vi samarbejder med leverandører, der kan levere og garantere gode og sunde arbejdsbetingelser for deres ansatte. Leverandører skal tage hensyn til og tage sig af miljøet.

Du kan læse vores Responsible Business Principles herunder.

Tilknyttet fil: LEGO Responsible Business Principles (3.97 MB)

Miljøet

Vi er meget bevidste om, at kemikalier kan forårsage uønskede reaktioner ikke kun på produktionsstedet, men også ved forbrugerne. Derfor har vi meget strenge regler og retningslinjer i forbindelse med brugen af kemikalier. Vores regelsæt er meget restriktivt og lever som minimum op til EU’s standarder.

Miljø betyder også, at der tænkes over brugen af el, vand, varme, IT udstyr, indpakningsmaterialer og meget meget mere. Vi stræber efter at tænke i nye baner, og vi er altid glade for input – især dem, der kommer fra vores ansatte.

Alle LEGO® Wear produkter bliver produceret i henhold til EU’s lovgivning (REACH), og produkterne er tilfældigt udvalgt til yderligere test ved Bureau Veritas.

AEO certificering

KABOOKI® er AEO godkendt.

Du kan læse mere om det her

Arbejdspladsen

Hos KABOOKI®:

  • checkarbejder vi med et af verdens stærkeste brands
  • checker vi en international og dynamisk arbejdsplads med global tilgang
  • checkhar vi en uformel og sjov virksomhedskultur

Kontakt os

KABOOKI A/S
Rønnevej 1
7400 Herning
Denmark

Tlf.:  + 45 9721 6466
Fax:  + 45 9721 7601
E-mail: info@kabooki.com

Du er altid velkommen til at kontakte os på en af ovenstående måder, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag.

keyboard_arrow_up