Om LEGO® Wear

Functional Active Play Wear til børn mellem 0-14 år

Vi tror på, at KIDS ARE MEANT TO PLAY, og netop derfor har vi lagt masser af kræfter og kreativitet i at konstruere og designe tøjet til at sikre, at børn kan lege 100% frit.

Se vores lookbooks

Specialiseret i kvalitetsbørnetøj

I mere end 25 år har vi specialiseret os i kvalitetsbørnetøj ved at observere og analysere børn og deres leg – både indendørs og udendørs. Vi har brugt denne viden til at udvikle den nye retning, hvor FUN og FUNCTION er nøgleord i kollektionen.

FUN fordi LEGO® universet handler om at lege, være kreativ og at have det sjovt. Og FUNCTION fordi høj kvalitet med nøje gennemtænkte tekniske detaljer gør en forskel for de børn, som bruger vores tøj. KABOOKI® er det danske firma bag LEGO Wear

Mere om KABOOKI

Karriere hos LEGO Wear

Se vores aktuelle stillingsopslag herunder eller på vores LinkedIn profil. Du er også altid mere end velkommen til at ansøge uopfordret.

Aktuelle stillingsopslag

Meant to play

LEGO Wear er tøj til aktive og glade børn, som elsker at lege. 

Vi designer tøj, som lader børn være børn. Børn lærer og udvikler sig gennem leg og ved brug af deres kreativitet, og det er faktisk det eneste, vi ønsker for dem.

Vi tager skridtet fuldt ud i alt hvad vi laver for at sikre de perfekte betingelser for leg. LEGO Wear børnetøj er designet, og ”bygget”, så det kan holde til børns vilde leg. Tøjet skal kunne tåle at blive brugt, og det skal være slidstærkt. Det skal modstå børns hektiske leg, børns hang til mudder, fedtpletter, græshopper og chokoladekagedej. LEGO Wear kan klare adskillige kolbøtter i mudderpølen og kan vaskes igen og igen uden hverken at miste form eller farve. Vi designer tøj, som er tilpasset børns aktivitetsniveau.

Vi designer, producerer og tester for at sikre uforlignelig kvalitet og designet er så stærkt, at det stimulerer børnenes forestillingsevne; i vores T-shirts bliver de en del af LEGO® NINJAGO® verdenen eller de bliver til selveste Obi-Wan Kenobi.

Mødre og fædre sætter deres lid til os på grund af vores kvalitet og CSR-initiativer, og vi er elsket af børn, fordi vi ikke kun inspirerer dem til at være børn – vi opmuntrer dem til det!

Mere om LEGO® brandet

Værdier

Sjov og legende læring

LEGO Wear er sjovt tøj. Design og valg af farver fanger med en bred appel altid barnet. De grafiske elementer og ikoner er naturligvis taget fra LEGO legetøjsuniverset. Stærke farver og stilrigtig styling – det er LEGO Wear.

Passer ethvert barn

At tage tøj af og på er nemmere med LEGO Wear. Børn på forskellige alderstrin mestrer forskellige ting. I LEGO Wear er der tænkt på, hvad barnet evner og kan på forskellige alderstrin, og derfor er tøjet udstyret med forskellige anordninger svarende til barnets alder; hægter, lynlåsvedhæng, nemme knapper, trykknapper, større halsåbninger osv. – vi kalder det for sjov indlæring. De fleste LEGO Wear produkter stimulerer og motiverer barnet i den vigtige “kan selv” proces.

Designet til det legende barn

Når vi siger enestående kvalitet, så mener vi kvalitet til sidste detalje – helt fra råmateriale over knapper til lynlåse.

LEGO Wear tøj vil nemt kunne holde til masser af leg og mange ture i vaskemaskinen. Alder er afgørende i forhold til materialevalg; superbløde kvaliteter til de mindste, og slidstærk denim til legebarnet – det er sådan vi integrerer kvalitet i hvert enkelt stykke LEGO Wear.

Slip dit legebarn løs

Tøj skal være behageligt og rart at have på, ikke mindst for det legende barn, der går på opdagelse og udforsker verden. LEGO Wear tilbyder et fuldt sortiment, med tøj fra inderst til yderst – og dit barn vil aldrig blive begrænset af generende tøj.

Et sikkert valg

LEGO Wear tøj er det sikre valg for børn i alle aldre. Alle produkter fremstilles med respekt for gældende lovgivning inden for sikkerhed og kemikalier (EU lovgivning og REACH).

Når det kommer til sikkerhed, er vores mål til stadighed at være i front, og sikkerhed tænkes altid ind i designet af LEGO Wear.

LEGO Wear Vision

First choice for play wear globally.

LEGO Wear Mission

We do fun, functional, quality and safe kids wear to enable play.

Sådan agerer vi etisk og moralsk

keyboard_arrow_up