Choose language

MEANT TO PLAY


LEGO® Wear er tøj til aktive og glade børn, som elsker at lege. Vi designer tøj, som lader børn være børn. Børn lærer og udvikler sig gennem leg og ved brug af deres kreativitet, og det er faktisk det eneste, vi ønsker for dem.

Vi tager skridtet fuldt i alt hvad vi laver for at sikre de perfekte betingelser for leg. LEGO Wear børnetøj er designet, og ”bygget”, så det kan holde til børns vilde leg. Tøjet skal kunne tåle at blive brugt, og det skal være slidstærkt. Det skal modstå børns hektiske leg, børns hang til mudder, fedtpletter, græshopper og chokoladekagedej. LEGO Wear kan klare adskillige kolbøtter i mudderpølen og kan vaskes igen og igen uden hverken at miste form eller farve. Vi designer tøj, som er tilpasset børns aktivitetsniveau.

Vi designer, producerer og tester for at sikre uforlignelig kvalitet og designet er så stærkt, at det stimulerer børnenes forestillingsevne; i vores t-shirts bliver de en del af LEGO Ninjago verdenen eller de bliver til selveste Obi-Wan Kenobi.

Mødre sætter deres lid til os på grund af vores kvalitet og CSR initiativer, og vi er elsket af børn fordi vi ikke kun inspirerer dem til at være børn – vi opmuntrer dem til det!

LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0