Choose language
LWJulian 701 – LEGO® Wear Tec flyverdragt
LWJulian 701 – LEGO® Wear Tec flyverdragt
LWJulian 701 – LEGO® Wear Tec flyverdragt
LWJulian 701 – LEGO® Wear Tec flyverdragt

LWJulian 701 – LEGO® Wear Tec flyverdragt

DKK 999,95
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 21340-434-80
LEGO® Wear Tec flyverdragt til småbørn.
Flot og eksklusiv LEGO® Wear Tec Exclusive flyverdragt med mange funktioner og egenskaber, der sørger for, at dit barn kan lege udenfor hele vinteren uden at fryse eller blive våd.

Den fine flyverdragt er lavet i et meget slidstærkt materiale, der er testet til at kunne klare over 100.000 gnidninger samt et vandsøjletryk på 15.000 mm. Alle sømme er tapede indvendigt med en specialtape for at opnå en 100% vandtæthed. Flyverdragten er derudover 100% vindtæt og åndbar og er overfladebehandlet med Bionic-Finish® ECO.

Dragten har en dejlig varm og isolerende vattering i 100% polyester, samt et blødt microfleece for i krave, lommer, ærmekant og ved numsen. Behagelig elastik i ærmekant og benåbning for at holde på varmen og holde vand og sne ude. Ekstra lang YKK lynlås på fronten for nemmere påklædning. Vindstolpe under lynlåsen og blød hagebeskyttelse.

Aftagelig hætte med LEGO® klods print på foret samt aftagelig imiteret pelskrave. Den aftagelige hætte er påsat med trykknapper, som kan skjules, hvis hætten tages af jakken. Fine lynlåslommer på fronten samt elastik på ryggen for en bedre pasform. Aftagelige og justerbare støvlestropper.

Sikkerhedsspænde på ærmer hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på barnet. Sikkerhedsspændet udløses, når der trækkes i handsken for at mindske risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

LEGO® klods badge på fronten. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives. Ikonisk 3M refleks på bagsiden samt LEGO® Wear Tec badge på ærmet.

Vælg mellem flere flotte farver.

Sikkerhed:
Flyverdragten har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken. Dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Kemikalier:
Alle LEGO® Wear Tec produkter produceres uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% nylon, woven
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0