Choose language
LWJoshua 208 – LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJoshua 208 – LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJoshua 208 – LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJoshua 208 – LEGO® Wear Tec drenge jakke

LWJoshua 208 – LEGO® Wear Tec drenge jakke

DKK 999,95
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 22104-590-104
LEGO® Wear Tec 3-i-1 forårsjakke til drenge.
Rigtig smart LEGO® Wear Tec drenge jakke, der kan bruges som både varm jakke, fleececardigan og let sommerjakke.

Jakken er lavet i et slidstærkt materiale, der kan klare et vandsøjletryk på 8.000 mm. Alle sømme er tapede på indersiden for at gøre jakken 100% vandtæt. Jakken er 100% vindtæt og overfladebehandlet med Bionic Finish ECO for at forbedre den vand- og smudsafvisende effekt.

Smarte gule lynlåslommer på fronten. YKK lynlåsåbning på fronten med både zip-puller og hagebeskyttelse. Ikonisk 3M refleks på brystet og nederst på bagsiden.

Aftagelig hætte påsat med trykknapper, som kan skjules, hvis hætten tages af jakken. Justerbar elastik nederst i jakken, så den kan tilpasses netop din dreng. Elastik nederst i ærmerne for at holde vind ude. LEGO® Wear Tec badge på ærmet.

Fleececardiganen er lavet i en utrolig behagelig kvalitet med lynlås og lommer på fronten. Kontrastfarvet elastikbånd i ærmer og nederst i cardiganen. Ikonisk badge på brystet.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm with similar coloursDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry clean
Materialer:100% polyester, woven
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0