Choose language
LWJosefine 726 – LEGO® Wear Tec pige jakke
LWJosefine 726 – LEGO® Wear Tec pige jakke
LWJosefine 726 – LEGO® Wear Tec pige jakke
LWJosefine 726 – LEGO® Wear Tec pige jakke

LWJosefine 726 – LEGO® Wear Tec pige jakke

DKK 1.199,95
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 21278-474-140
LEGO® Wear Tec vinterjakke til piger.
Yderst funktionel og pæn LEGO® Wear Tec Action pige skijakke, der er lavet i en utrolig komfortabel og fleksibel kvalitet, der gør, at din pige kan bevæge sig frit. Jakken har mange egenskaber, der gør den perfekt egnet til alle former for skisport.

Ski jakken er 100% vandtæt, da alle sømme er tapede indvendigt med en specialtape og overfladebehandlet med miljøvenlig Bionic-Finish® ECO. Jakken kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. og er 100% vindtæt og åndbar. Behagelig og isolerende vattering i hele jakken.

YKK lynlåsåbning på fronten med ikonisk zip-puller. Vindstolpe under lynlåsen og hagebeskyttelse. Skjult lomme til liftkort på det ene ærme med lynlåslukning. Strækbare inder manchetter med hul til tommelfingeren. Lynlåslommer med zipper puller og refleks.

Snefang nederst i jakken der kan lukkes med trykknapper. Når snefanget ikke er i brug, kan det sættes fast på indersiden af jakken. Justerbar velcrolukning ved ærmeåbning. Aftagelig hætte påsat med trykknapper, der kan skjules, når hætten er taget af jakken. Blødt microfleece for i krave.

Mesh inderlomme til skibriller og inderlomme til mobiltelefon med lynlås og hul til ledningerne fra høretelefoner. Sikkerhedsspænde på begge ærmer hvori barnets handsker kan sættes fast. Spændet udløses, når der trækkes i handsken for at mindske risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives. LEGO® klods badge på brystet og LEGO® Wear Tec badge på ærmet. Ikonisk 3M refleks på bagsiden.

Sikkerhed:
Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Kemikalier:
Alle LEGO® Wear Tec produkter produceres uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0