Choose language
LWJosefine 717 - LEGO® Wear Tec pige flyverdragt
LWJosefine 717 - LEGO® Wear Tec pige flyverdragt
LWJosefine 717 - LEGO® Wear Tec pige flyverdragt
LWJosefine 717 - LEGO® Wear Tec pige flyverdragt

LWJosefine 717 - LEGO® Wear Tec pige flyverdragt

DKK 1.299,95
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 21352-965-104
LEGO® Wear Tec flyverdragt til piger.
Smart og praktisk LEGO® Wear Tec Play pige flyverdragt med flot all-over mønster på den øverste del. Flyverdragten har en række funktioner, der er med til at sikre, at din pige kan lege frit udenfor uden at fryse eller blive våd.

Flyverdragten er lavet i et behageligt og slidstærkt materiale, der kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Dragten er 100% vindtæt og åndbar samt overfladebehandlet med miljøvenlig Bionic-Finish® ECO. Alle sømme er tapede med en specialtape, hvorved 100% vandtæthed opnås. Dejlig varm og isolerende vattering i 100% polyester.

YKK lynlås på fronten med ikonisk zip-puller. Vindstolpe under lynlåsen samt blød hagebeskyttelse. Hætte med aftagelig, imiteret pelskrave. Hætten er påsat med trykknapper, der kan skjules, hvis hætten tages af flyverdragten. Smart lomme på ærmet til liftkort med lynlås. To lynlåslommer med zip-puller og refleks.

Blødt microfleece i krave, hætte, ærmekant og lommer. Behagelig elastik i ærme- og benåbning. Justerbare og aftagelige støvlestropper. Sikkerhedsspænde på begge ærmer, hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på barnet. Spændet udløses, når der trækkes i handsken for at mindske ulykker, hvor barnet sidder fast med handsken.

LEGO® klods badge på brystet samt LEGO® Wear Tec badge på ærmet. Underdelen og stykket bag numsen er lavet i 100% nylon for at øge slidstærkheden. Justerbar elastik i taljen så flyverdragten kan passe netop dit barn. Inderlomme til mobiltelefon med velcrolukning samt indvendig navnelabel. Ikonisk 3M refleks på bagsiden for god synlighed.

Vælg mellem 2 flotte farver.

Sikkerhed:
Flyverdragten har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken. Dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Kemikalier:
Alle LEGO® Wear Tec produkter produceres uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0