Choose language
LWJosefine 701 – LEGO® Wear Tec pige jakke
LWJosefine 701 – LEGO® Wear Tec pige jakke

LWJosefine 701 – LEGO® Wear Tec pige jakke

Før DKK 999,95
DKK 749,96
Spar DKK 249,99
   Vælg variant for status
Varenummer: 21320
LEGO® Wear Tec vinterjakke til piger.
Rigtig fin LEGO® Wear Tec Exclusive pige vinterjakke, der er lavet i den lækreste kvalitet med mange funktioner, der vil holde din pige varm og tør hele vinteren.

Jakken er lavet i en yderst slidstærk kvalitet, som er testet til at kunne klare over 100.000 gnidninger samt et vandsøjletryk på 15.000 mm. Alle sømme er tapede på indersiden med en specialtape, som sikrer 100% vandtæthed. Samtidig er jakken 100% vindtæt og åndbar, så den er dejlig behagelig at have på. Miljøvenlig Bionic-Finish® ECO på overfladen og isolerende vattering i 100% polyester.

To gode lommer med trykknaplukning samt to lynlåslommer med zip-puller på fronten. YKK lynlåsåbning med ikonisk zip-puller og blød hagebeskyttelse. Vindstolpe under og over lynlåsen, der lukkes med velcro og to trykknapper. Elastik i ærmeåbning.

Aftagelig hætte med aftagelig imiteret pelskrave. Hætten er påsat med trykknapper, der kan skjules, hvis hætten tages af jakken. LEGO® klods badge på brystet og LEGO® Wear Tec badge på ærmet. 3M ikonisk refleks på bagsiden. Microfleece i krave, lommer og ærmekant.

Sikkerhedsspænde til handsker på begge ærmer, således handskerne altid er tæt på dit barn og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken for at mindske risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken. Inderlomme til mobiltelefon med velcrolukning. Navnelabel på indersiden.

Vælg mellem 2 pæne farver.

Sikkerhed:
Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken. Dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Kemikalier:
Alle LEGO® Wear Tec produkter produceres uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% nylon, woven
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0