Choose language
LWJosefine 700 – LEGO® Wear Tec pige jakke
LWJosefine 700 – LEGO® Wear Tec pige jakke
LWJosefine 700 – LEGO® Wear Tec pige jakke
LWJosefine 700 – LEGO® Wear Tec pige jakke

LWJosefine 700 – LEGO® Wear Tec pige jakke

DKK 699,95
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 21244-383-80
LEGO® Wear Tec vinterjakke til piger.
Pæn LEGO® Wear Tec Basic pige vinter jakke med flot all-over mønster og egenskaber, der sørger for at holde din pige varm og tør.

Jakken er 100% åndbar og alle kritiske sømme er tapede på indersiden med en specialtape. Jakken er lavet i et slidstærkt materiale, der kan klare et vandsøjletryk på 8.000 mm. Miljøvenlig Bionic-Finish® ECO overfladebehandling for bl.a. at forbedre den smudsafvisende effekt. Isolerende vattering i 100% polyester og microfleece for i krave, lommer og ærmekant.

Lynlåsåbning på fronten med zip-puller og blød hagebeskyttelse. Vindstolpe under lynlåsen. Lommer på fronten samt lomme til liftkort på ærmet med velcrolukning. Aftagelig hætte påsat med trykknapper, som kan skjules, hvis hætten tages af jakken.

Justerbar elastik nederst i jakken så den kan tilpasses netop din pige. Sikkerhedsspænde på begge ærmer hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, da det mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet sidder fast med handsken.

LEGO® Wear Tec badge på ærmet og LEGO® klods badge på fronten. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives. Elastik i ærmeåbning og midt på ryggen for en god pasform.

Sikkerhed:
Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Kemikalier:
Alle LEGO® Wear Tec produkter produceres uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0