Choose language
LWJordan 727 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJordan 727 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJordan 727 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJordan 727 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

LWJordan 727 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

DKK 1.199,95
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 21280-561-104
LEGO® Wear Tec vinterjakke til drenge.
Fed LEGO® Wear Tec Action drenge skijakke med et flot print. Jakken er lavet i en fleksibel og åndbar kvalitet med mange funktioner, der gør jakken perfekt egnet til alle former for skisport.

Jakken er lavet i et slidstærkt materiale, der kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Jakken er 100% vind- og vandtæt, idet alle sømme er tapede indvendigt med en specialtape. Miljøvenlig Bionic-Finish® ECO behandling på overfladen. Komfortabel og isolerende vattering og microfleece for i kraven.

Kontrastfarvet YKK lynlåsåbning på fronten med ikonisk zip-puller. Vindstolpe under lynlåsen og hagebeskyttelse. Gule lynlåslommer på fronten med zip-puller med reflekstråd. Indvendigt snefang nederst i jakken med elastik og trykknapper. Snefanget kan sættes fast til jakken, når det ikke er i brug.

Indvendig mesh elastiklomme til skibriller samt lynlåslomme til mobiltelefon med hul til ledning fra høretelefoner på indersiden. Strækbare indermanchetter med hul til tommelfingeren og justerbar velcrolukning ved ærmeåbning. Aftagelig hætte påsat med trykknapper som kan skjules, hvis jakken bruges uden hætte.

Smart lomme på ærme til liftkort med lynlåslukning. Sikkerhedsspænde på ærmer til handsker, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Når der trækkes i handsken, udløses spændet for at reducere risikoen for ulykker, hvor barnet sidder fast med handsken. Indvendig navnelabel. LEGO® klods badge på brystet og filtbadge på ærmet. 3M reflekser på front og bagside.

Sikkerhed:
Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Kemikalier:
Alle LEGO® Wear Tec produkter produceres uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0