Choose language
LWJordan 725 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJordan 725 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJordan 725 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJordan 725 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

LWJordan 725 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

DKK 1.199,95
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 21250-215-104
LEGO® Wear Tec vinterjakke til drenge.
Smart ensfarvet og funktionel LEGO® Wear Tec Action drenge skijakke med mange egenskaber, der gør jakken perfekt til alle former for skisport.

Jakken er lavet i et fleksibelt og slidstærkt materiale, der kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Alle sømme er tapede indvendigt med en specialtape, hvorved 100% vandtæthed opnås. Jakken er 100% vindtæt og åndbar samt overfladebehandlet med miljøvenlig Bionic-Finish® ECO. Isolerende vattering og microfleece for i krave.

Kontrastfarvet YKK lynlåsåbning på fronten med zip-puller og hagebeskyttelse. Vindstolpe under lynlåsen. Lommer på fronten med lynlås og zip-puller med reflekstråd. Strækbare indermanchetter med hul til tommelfingeren samt justerbar velcrolukning ved ærmeåbning. Indvendigt snefang med elastik og trykknapper. Når snefanget ikke er i brug, kan det fastgøres på indersiden af jakken.

Skjult lomme til liftkort på ærmet. Indvendig lynlåslomme til mobiltelefon med hul til ledning fra høretelefoner. Elastisk meshlomme til skibriller på indersiden. Aftagelig hætte med blødt for påsat med trykknapper, som kan skjules, hvis hætten tages af jakken.

Sikkerhedsspænde på begge ærmer hvori barnets handsker kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken for at mindske risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken. Indvendig navnelabel. 3M reflekser for god synlighed. LEGO® klods badge på brystet og LEGO® Wear Tec badge på ærmet.

Vælg mellem 2 smarte farver.

Sikkerhed:
Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Kemikalier:
Alle LEGO® Wear Tec produkter produceres uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0