Choose language
LWJordan 719 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJordan 719 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJordan 719 - LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJordan 719 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

LWJordan 719 - LEGO® Wear Tec drenge jakke

DKK 899,95
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 21419-889-104
LEGO® Wear Tec vinterjakke til drenge.
Klassisk og funktionel LEGO® Wear Tec Play drenge vinterjakke med en række egenskaber, der holder din dreng varm og tør i alt slags vejr.

Jakken kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. og er lavet i en slidstærk kvalitet. 100% vandtæthed opnås ved, at alle sømme er tapede med en specialtape på indersiden. Derudover er jakken 100% vindtæt og åndbar samt overfladebehandlet med miljøvenlig Bionic-Finish® ECO. Dejlig varm isolerende vattering og microfleece for i hætte, krave, lommer og ærmekant.

YKK lynlås på fronten med hagebeskyttelse og ikonisk zip-puller. Vindstolpe under og over lynlåsen med velcrolukning. Aftagelig hætte påsat med trykknapper, der kan skjules, hvis hætten tages af jakken. Lynlåslommer på fronten med refleks og zip-puller. Smart lomme på ærmet til liftkort med lynlåslukning.

Sikkerhedsspænde på begge ærmer, hvori handskerne kan sættes fast, så de ikke bliver væk, men altid er tæt på. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, da det mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Snefang nederst i jakken med trykknaplukning og elastik. Inderlomme til mobiltelefon. Elastik i ærmeåbning for at lukke vind ude. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives. Ikonisk 3M refleks på bagsiden.

Vælg mellem 3 seje farver.

Sikkerhed:
Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken. Dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Kemikalier:
Alle LEGO® Wear Tec produkter produceres uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.


Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% nylon, woven
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0