Choose language
LWJordan 703 – LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJordan 703 – LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJordan 703 – LEGO® Wear Tec drenge jakke
LWJordan 703 – LEGO® Wear Tec drenge jakke

LWJordan 703 – LEGO® Wear Tec drenge jakke

DKK 999,95
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 21333-590-104
LEGO® Wear Tec vinterjakke til drenge.
Flot og eksklusiv LEGO® Wear Tec Exclusive drenge jakke, der er lavet af de bedste materialer, som sørger for at holde din dreng varm og tør.

Jakken kan klare et vandsøjletryk på 15.000 mm. og er meget slidstærk, idet den er testet til at kunne klare over 100.000 gnidninger. 100% vandtæthed opnås ved, at alle sømme er tapede på indersiden med en specialtape. Jakken er derudover 100% vindtæt og åndbar samt overfladebehandlet med miljøvenlig Bionic-Finish® ECO. Behagelig isolerende vattering i 100% polyester og microfleece for i krave, lommer og ærmekant.

YKK lynlås på fronten med ikonisk zip-puller og hagebeskyttelse. Vindstolpe både over og under lynlåsen, som lukkes med velcro og to trykknapper. Fire lommer på fronten med trykknaplukning. LEGO® klods badge på brystet.

Sikkerhedsspænde på ærmer, hvori handskerne kan sættes fast. Dermed er de altid tæt på barnet og bliver ikke væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, hvilket mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet sidder fast med handsken.

Inderlomme til mobil med velcrolukning og label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives. Elastik i ærmer og justerbar elastik nederst i jakken for at holde vind ude. Aftagelig hætte påsat med trykknapper, der kan skjules, hvis hætten tages af jakken. Aftagelig imiteret pelskrave på hætten. LEGO® Wear Tec badge på ærme og ikonisk 3M refleks på bagsiden.

Vælg mellem 2 smarte farver.

Sikkerhed:
Jakken har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken. Dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Kemikalier:
Alle LEGO® Wear Tec produkter produceres uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% nylon, woven
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0