Choose language
LWJordan 702 – LEGO® Wear Tec flyverdragt
LWJordan 702 – LEGO® Wear Tec flyverdragt
LWJordan 702 – LEGO® Wear Tec flyverdragt
LWJordan 702 – LEGO® Wear Tec flyverdragt

LWJordan 702 – LEGO® Wear Tec flyverdragt

DKK 1.199,95
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 21341-883-104
LEGO® Wear Tec flyverdragt til piger og drenge.
Meget bekvem og tidsløs LEGO® Wear Tec Exclusive børne flyverdragt, der er lavet i de lækreste materialer, så dit barn kan lege frit på legepladsen hele vinteren.

Flyverdragten er lavet i en utrolig slidstærk kvalitet, der er testet til at kunne klare over 100.000 gnidninger. Dragten er 100% vindtæt og åndbar og kan klare et vandsøjletryk på 15.000 mm. 100% vandtæthed opnås ved, at alle sømme er tapede på indersiden med en specialtape. Komfortabel og isolerende vattering i 100% polyester. Overfladebehandlet med miljøvenlig Bionic-Finish® ECO.

YKK lynlåsåbning på fronten med ikonisk zip-puller. Vindstolpe under lynlåsen og blød hagebeskyttelse. Lynlåslommer på fronten med zip-puller. Sikkerhedsspænde på ærmerne til handskerne, så de altid er tæt på barnet. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, idet det mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet sidder fast med handsken.

Aftagelig hætte påsat med trykknapper, der kan skjules, hvis man tager hætten af dragten. Aftagelig imiteret pelskrave på hætten. Justerbare og aftagelige støvlestropper. Bekvem elastik i ærme- og benåbning. Ikonisk 3M refleks på bagsiden og LEGO® Wear Tec badge på ærmet.

LEGO® klods badge på brystet. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives. Inderlomme til mobiltelefon. Blødt microfleece for i krave, lommer og ærmeåbning.

Vælg mellem flere flotte farver.

Sikkerhed:
Flyverdragten har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Kemikalier:
Alle LEGO® Wear Tec produkter produceres uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% nylon, woven
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0