Choose language
LWJordan 701 – LEGO® Wear Tec flyverdragt
LWJordan 701 – LEGO® Wear Tec flyverdragt
LWJordan 701 – LEGO® Wear Tec flyverdragt
LWJordan 701 – LEGO® Wear Tec flyverdragt

LWJordan 701 – LEGO® Wear Tec flyverdragt

DKK 799,95
   På lager » Levering 1 - 4 dage
Antal
Varenummer: 21245-553-80
LEGO® Wear Tec flyverdragt til drenge og piger.
Sød og funktionel LEGO® Wear Tec Basic flyverdragt med flot all-over mønster. Flyverdragten har flere egenskaber, der sørger for at holde dit barn varm og tør hele vinteren.

Flyverdragten kan klare et vandsøjletryk på 8.000 mm. Dragten er lavet i et slidstærkt og 100% åndbart materiale. Miljøvenlig Bionic-Finish® ECO på overfladen og alle kritiske sømme er tapede. Varm vattering i 100% polyester og microfleece for i krave, lommer og ærmeåbning.

YKK lynlåsåbning på fronten med ekstra længde i str. 80-104 for nemmere påklædning. Vindstolpe under lynlåsen og blød hagebeskyttelse. Fin frontlomme i den ene side og lomme til liftkort på ærmet, hvor begge lukkes med velcro.

Aftagelig hætte påsat med trykknapper, der nemt kan skjules, hvis hætten tages af dragten. Sikkerhedsspænde på ærmer hvor handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på barnet og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken, idet det mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Elastik på ryggen for bedre pasform samt elastikkant i ærmer og ben for at lukke vind og vand ude. Aftagelige og elastiske støvlestropper. Refleks i siden nederst på benene samt ikonisk refleks på bagsiden. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives. LEGO® klods badge på brystet og LEGO® Wear Tec badge på ærmet.

Sikkerhed:
Flyverdragten har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet. Sikkerhedsspænde på ærmerne hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Spændet udløses, når der trækkes i handsken. Dette mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Kemikalier:
Alle LEGO® Wear Tec produkter produceres uden brug af skadelige kemikalier, i henhold til gældende EU-lovgivning, (REACH) og testes af Bureau Veritas.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% polyester, woven
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0