Choose language
LWAustin703 – LEGO® Wear Tec vanter
LWAustin703 – LEGO® Wear Tec vanter
LWAustin703 – LEGO® Wear Tec vanter
LWAustin703 – LEGO® Wear Tec vanter
LWAustin703 – LEGO® Wear Tec vanter
LWAustin703 – LEGO® Wear Tec vanter

LWAustin703 – LEGO® Wear Tec vanter

DKK 249,95
   Vælg variant for status
Varenummer: 21525
LEGO® Wear Tec vanter til piger og drenge.
Flotte og funktionelle LEGO® Wear Tec børne vanter med diverse egenskaber, der sørger for at holde dit barns hænder varme og tørre i alt slags vejr.

Vanten er lavet i et behageligt og slidstærkt materiale, der kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Åndbar Fan-Tex membran mellem yderstof og inderhandske hvorved 100% vandtæthed opnås. Vanten er 100% vindtæt og åndbar. Miljøvenlig Bionic-Finish® ECO behandling på overfladen, som bl.a. forbedrer den vand- og smudsafvisende effekt.

Varm og komfortabel vattering bestående af et lag isolerende Thinsulate og et lag polyester, som sørger for at holde dit barns fingre varme. Blødt microfleece for i vanten og ergonomisk pasform gør den behagelig at have på. PU antislip forstærkning på vantens håndflade sikrer et bedre greb og styrker vanten.

Elastik ved håndled for at holde vanten på plads samt elastik ved åbning. Justerbar velcrolukning på vanten så de tilpasses netop dit barn. YKK lynlås i siden så de er nemmere at få på og af. Vindstolpe under lynlåsen. 3M refleks for god synlighed.

Sikkerhedsspænde på begge vanter, så de kan sættes fast til jakken eller flyverdragten. Spændet udløses, når der trækkes i handsken for at mindske risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken. Når handskerne ikke er i brug, kan de hægtes sammen.

Vælg mellem mange flotte farver.

Vis mere
Vis mindre
Produktegenskaber
Produktegenskaber:
Vaskeanvisninger:40° Machine wash warm, do not wash inside outDo not bleach or use detergents w optical bleachesDo not ironDo not dry cleantumble dry on low temperature inside out
Materialer:100% nylon, woven
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0