Bestil dine gaver senest d. 19. december for at få dem leveret inden jul. Julegaver byttes frem til 1/2 2023

Underdele

Tilføj filtre

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Alle priser er inkl. moms

Underdele til børn

I denne kategori finder du lækre underdele i høj kvalitet til både drenge og piger fra det anerkendte LEGO® Wear. Her er alt lige fra bukser, leggings, sweatpants og shorts til nederdele. Der er noget til enhver årstid og til forskellige aldersgrupper. Vores sortiment spænder bredt, over en række forskellige farver og modeller, alt sammen LEGO® Wear-underdele. Der vil derfor være noget for enhver smag, hvorfor du helt sikkert også vil finde noget til dit barn.

Læs mere om underdele

Hvis dit barn mangler noget smart tøj til årstiden, kan du med fordel tage et kig på denne side, hvor du vil finde en masse forskellige underdele til både drenge og piger i mange forskellige aldre. Tøjet er inspireret af det kreative univers fra LEGO.

Der er mange forskellige former for underdele i denne kategori, hvorfor du med fordel kan fordybe dig i vores sortiment. Tøjet er smart, sødt, cool og med mange spændende detaljer. Alt sammen noget, dit barn vil sætte pris på, især fordi vi har fokus på, at tøjet skal være behageligt at have på også. Tøjet vil inspirere til leg og ikke begrænse dit barns bevægelsesfrihed. Kollektionen spænder bredt over en række forskellige modeller, som helt sikkert vil falde i din søn og datters smag. Der anvendes kun yderst slidstærke materialer i fremstillingen af LEGO Wear-underdelene, så der er mulighed for fri leg, uden at du som forælder behøver bekymre dig om, om tøjet kan holde til medfarten.

keyboard_arrow_up