Bestil dine gaver senest d. 19. december for at få dem leveret inden jul. Julegaver byttes frem til 1/2 2023

Bukser

Tilføj filtre

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Alle priser er inkl. moms

Bukser til børn

Hvis du leder efter nye bukser til dit barn, så er du - uden tvivl - kommet til det helt rette sted, da du på denne side finder Skandinaviens største udvalg af bukser til drenge og piger fra det populære og højt respekterede brand LEGO® Wear. De er alle designet med særligt henblik på friske og aktive børn, og derfor er alle vores bukser udstyret med en justerbar talje. De er også fremstillet i holdbare, komfortable og slidstærke materiale, som sikrer, at bukserne kan bruges af aktive børn, der elsker at spille bold på fodboldbanen, lege sammen ude på legepladsen eller gå på opdagelse i skoven.

Læs mere om bukser

Alle bukser på siden er lavet i et klassisk design, hvilket gør dem til et populært valg, når det kommer til børnebukser. Forældre elsker bukserne, fordi de er lavet af stærke materialer, og de dermed ikke skal investere i nye bukser hver anden dag. Børnene elsker dem, da de er komfortable, har en god pasform og en høj bevægelsesfrihed, der gør dem ideelle til leg på legepladsen eller boldspil på fodboldbanen. Vi ved alle, hvor meget bukser kan blive slidt på knæerne, og her er det vigtigt med et godt, slidstærkt materiale – og samtidig bliver der hos LEGO Wear ikke gået på kompromis med et fedt design med elementer fra det skønne og legende LEGO  univers, som alle børn kender og elsker.

Læs mere om bukser til børn

Hvis du leder efter nye bukser til dit barn, så er du – uden tvivl – kommet til det helt rette sted, da du på denne side finder det største udvalg af bukser fra det populære og højt respekterede brand LEGO® Wear. Udvalget på siden består blandt andet af forskellige former for bukser og sweatbukser til drenge og piger.

Slidstærke LEGO® Wear bukser

Alle LEGO® Wear bukserne her er lavet i et klassisk design, hvilket gør dem til et populært valg, når det kommer til børnetøj. Forældre elsker bukserne, fordi de er lavet af stærke materialer, og de dermed ikke skal investere i nye bukser hver anden dag. Børnene elsker dem, da de er komfortable, har en god pasform og en stor bevægelsesfrihed, hvilket gør dem ideelle til leg på legepladsen eller til boldspil på fodboldbanen. Vi ved alle, hvor meget bukser kan blive slidt på knæerne med børns ofte intense leg, og her er det vigtigt med et godt, slidstærkt materiale, men bukserne skal selvfølgelig stadig være seje og cool gå i.

Seje LEGO® Wear bukser med motiver

Børnebukser skal naturligvis være komfortable, men de må også gerne være seje og sjove at have på. Det kan være nogle fede farver og måske også nogle seje motiver og print. Her tilbyder vi nogle seje bukser med inspiration fra det store LEGO® univers som f.eks. LEGO DUPLO og LEGO NINJAGO. Her kan du finde et bredt udvalg af bukser i forskellige slags. Vi har både almindelige bukser til drenge og piger, men også fleecebukser, joggingbukser, outdoor-bukser og sweatpants.

keyboard_arrow_up