Bukser

Tilføj filtre

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

Bukser til børn

Hvis du leder efter nye bukser til dit barn, så er du - uden tvivl - kommet til det helt rette sted, da du på denne side finder Skandinaviens største udvalg af bukser til drenge og piger fra det populære og højt respekterede brand LEGO® Wear. De er alle designet med særligt henblik på friske og aktive børn, og derfor er alle vores bukser udstyret med en justerbar talje. De er også fremstillet i holdbare, komfortable og slidstærke materiale, som sikrer, at bukserne kan bruges af aktive børn, der elsker at spille bold på fodboldbanen, lege sammen ude på legepladsen eller gå på opdagelse i skoven.

Læs mere om bukser

Alle bukser på siden er lavet i et klassisk design, hvilket gør dem til et populært valg, når det kommer til børnebukser. Forældre elsker bukserne, fordi de er lavet af stærke materialer, og de dermed ikke skal investere i nye bukser hver anden dag. Børnene elsker dem, da de er komfortable, har en god pasform og en høj bevægelsesfrihed, der gør dem ideelle til leg på legepladsen eller boldspil på fodboldbanen. Vi ved alle, hvor meget bukser kan blive slidt på knæerne, og her er det vigtigt med et godt, slidstærkt materiale – og samtidig bliver der hos LEGO Wear ikke gået på kompromis med et fedt design med elementer fra det skønne og legende LEGO  univers, som alle børn kender og elsker.

Læs mere om bukser til børn

Hvis du leder efter nye bukser til dit barn, så er du - uden tvivl - kommet til det helt rette sted, da du på denne side finder Skandinaviens største udvalg af bukser fra det afsindigt populære og højt respekterede LEGO® Wear. Udvalget på siden består blandt andet af forskellige former for bukser til drenge og piger, og øvrige former for bukser, hvilket blandt andet inkluderer sweatpants.

Slidstærke LEGO® Wear bukser

Alle bukser på siden er lavet i et klassisk design, hvilket gør dem til et populært valg, når det kommer til bukser til børn. Forældre elsker bukserne, fordi de er lavet af stærke materialer og de dermed ikke skal investere i nye bukser hver anden dag. Børnene elsker dem, da de er komfortable, har en god pasform og en høj bevægelsesfrihed, der gør dem ideelle til leg på legepladsen eller boldspil på fodboldbanen. Vi ved alle hvor meget bukser kan blive slidt på knæerne med børns ofte intense leg, og her er det vigtigt med et godt, slidstærk materiale, men som dog selvfølgelig stadig skal udtrykke noget cool og have et sejt look.

Seje LEGO® Wear bukser med motiver

Det er vigtigt med bukser til børn, at de er meget slidstærke men samtidig også, naturligvis, tilbyder høj grad af bevægelsesfrihed. Men bukser må også gerne være seje, ved f.eks. at have nogle fede farver, og måske også nogle seje motiver. Her tilbyder vi nogle seje bukser fra det store LEGO univers som f.eks. LEGO® DUPLO® og LEGO® NINJAGO®. Her kan du finde både almindelige bukser til drenge og piger, men også fleece bukser, joggingbukser og sweatpants.

keyboard_arrow_up