Vinter accessories

Tilføj filtre

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
Alle priser er inkl. moms

Vinter accessories til børn

Her på siden finder du et stort udvalg af LEGO® Wear-vinter accessories og tilbehør til børn. Kategorien indeholder et udvalg af tilbehør til vinteren, hvilket inkluderer både huer, halsedisser, vanter, handsker og meget andet. Alt sammen inspireret af LEGO universet, hvilket skaber en genkendelighed for barnet, når det ser print af LEGO figurer og lignende.

Læs mere om vinter tilbehør

Er sønnike og datteren ellevild med LEGO, og vil du gerne glæde dem med et par handsker, en hue eller noget helt tredje vintertilbehør, som er inspireret af det store og populære LEGO univers, så er du kommet til det rette sted. Her finder du Skandinaviens største udvalg af LEGO Wear-vinteraccessories til børn - og fælles for alle produkterne ovenfor er, at de på en eller anden vis er inspireret af LEGO universet, hvilket dit barn vil sætte stor pris på, om det så er et LEGO refleksbadge eller et print med yndlingsfiguren.

LEGO Wear har altid været garant for høj kvalitet - både i forhold til design og materialer. Et par handsker fra LEGO Wear vil eksempelvis være fremstillet i det finest-vævede oxfordnylon, mens inderhandsken vil være 100% polyester. En hat eller en hue vil være fremstillet i en forfinet form for fleece. Det holder ikke kun på varmen, men er også med til at forlænge levetiden på produkterne.

keyboard_arrow_up