Vanter & handsker

Tilføj filtre

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Alle priser er inkl. moms

Vanter og handsker til børn

Vi kender det alle sammen. Vinteren står for døren, og handskerne skal igen findes frem, men hvor er de blevet af? Hverken du eller dit barn ved, hvor de er havnet. Her på siden kan du heldigvis få hjælp, da du finder et stor udvalg af vanter og handsker til både drenge og piger fra det populære og højtrespekterede tøjbrand LEGO® Wear, der er inspireret af LEGO universet. Du vil kunne finde handsker og vanter i højeste kvalitet til dit barn, og du kan jo overveje, om der ikke skal lægges et ekstra par i kurven, så der også er til et par i institutionen eller skolen, hvis der skulle være kommet vand eller mudder ind i vanten.

Læs mere om vanter og handsker

Hvis du gerne vil have, at dine børn begynder at passe lidt bedre på deres vanter eller handsker, så er løsningen naturligvis blot at give dem et par handsker eller et par vanter, som de vil blive rigtig glade for. Det er nemlig ganske naturligt, at man passer bedre på ting, som man er rigtig glad for, hvilket også gør sig gældende med hensyn til vanter og handsker. Hvis du gerne vil sikre dig, at dit barn bliver glad for sine nye vanter eller handsker, så skal du selvfølgelig give et par, der er inspireret af LEGO universet og fremstillet af LEGO Wear, da det ganske enkelt ikke kan blive andet end en succes.

De handsker og vanter, som du finder her på siden er fremstillet af de absolut bedste materialer, hvilket ikke kun er med til at sikre levetiden på vanter og handsker, men det sikrer samtidig også, at dit barns små fingre og hænder bliver holdt varme, når vinteren for alvor tager fat.

keyboard_arrow_up