Hatte & huer

Tilføj filtre

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
Alle priser er inkl. moms

Hatte og huer til børn

Når vinteren sætter ind, kan det blive rigtig koldt for ørerne, og derfor skal dit barn naturligvis have en varm og behagelig hue på, så cykelturen af sted mod skolen eller institutionen bliver en god oplevelse. På denne side finder du et stort udvalg af både hatte og huer til børn fra det populære brand LEGO® Wear, der fremstiller mange former for tøj og tilbehør til børn inspireret af LEGO universet.

Læs mere om hatte og huer

Ovenfor finder du, hvad der uden tvivl må siges at være Skandinaviens største udvalg af LEGO Wear-hatte og huer til børn. Det betyder også, at du er kommet til det rette sted, uanset om du leder efter en hat eller hue med kvast, med striber, med sødt print, med sejt tryk, eller om du bare er på udkig efter en helt simpel elefanthue i høj kvalitet.

Vores hatte og huer er fremstillet af de absolut bedste materialer, hvilket ikke kun sikrer dig, at de holder i lang tid, men at de samtidig også holder dit barns hoved og ører varme, når der leges og løbes rundt ude i det bidende kolde vintervejr. Flere huer har vindtæt membran ved ørerne og andre smarte detaljer, så undersøg udvalget, og find din og dit barns nye yndlingshue til vinterleg.

keyboard_arrow_up