LEGO® Wear TEC

Tilføj filtre

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18
 19. 19
Alle priser er inkl. moms

LEGO® Wear TEC - teknisk overtøj

LEGO Wear TEC er en kollektion af funktionelt overtøj, der besidder mange fantastiske egenskaber, som er med til at holde dit barn tørt og varmt. Der bruges udelukkende slidstærke og robuste materialer, der sikrer en lang levetid, og at overtøjet kan holde til den medfart, som det udsættes for. Bevægelsesfriheden er desuden også et vigtigt punkt i forhold til de forskellige former for LEGO Wear TEC-tøj, hvilket sikrer at dit barn har mulighed for at bevæge sig frit.

Læs mere om LEGO® Wear TEC

Funktion, komfort og bevægelsesfrihed er nøgleord i hvert enkelt produkt i LEGO Wear TEC-kollektionen, så hvad end du køber en LEGO Wear TEC-flyverdragt til vinter eller en LEGO Wear TEC-jakke til forår, så kan du være helt sikker på, at den er funktionel, komfortabel og har en god bevægelsesfrihed. Det betyder at dit barn vil kunne boltre sig, selvom flyverdragten eller jakken er godt foret. LEGO Wear TEC-kollektionen indeholder blandt andet jakker, overtræksbukser, flyverdragter, skibukser, handsker og meget andet.

LEGO Wear TEC er desuden både vind- og vandtæt (mindst 8.000 mm vandsøjletryk), med tapede sømme, hvilket betyder, at det er åndbart, så kropsvarme nemt kan transporteres væk, men vand og vind trænger ikke ind. Det er ideel udendørsbeklædning til ham eller hende, der ikke kan holdes inde på trods af det kolde eller våde vejr, men derimod elsker at lege ude, uanset hvad vejret har at byde på.

keyboard_arrow_up