Bestil dine gaver senest d. 19. december for at få dem leveret inden jul. Julegaver byttes frem til 1/2 2023

LEGO® Wear PLAY

Tilføj filtre

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
Alle priser er inkl. moms

LEGO® Wear PLAY

LEGO® Wear PLAY er designet til legesyge, nysgerrige og aktive børn, der ikke ved noget bedre end at lege udendørs i sneen hele dagen. Den omfattende PLAY linje består af handsker, luffer, jakker, flyverdragter og skibukser båden med og uden smæk. Her er virkelig et stort udvalg til både store og små. Farver og mønstre er glade og legende og afspejler kernen af PLAY linjen, nemlig legen i børneperspektiv. Overtøjet er lavet til at kunne holde til leg af enhver art og er derfor 100% vandtæt, vindtæt og åndbart. Åndbarheden er særdeles vigtig, når børn leger aktivt udendørs, så de ikke kommer til at svede og derpå bliver kolde, når der er pause i legen. Det er nemlig lige til at blive forkølet af. Desuden er overtøjet holdbart med en slidstyrke på 80.000 gnidninger, så det kan klare uendeligt mange kælketure – også uden kælk.

Læs mere om LEGO® Wear PLAY

Det skal være sjovt at være barn, og man skal kunne lege lige præcis dét, man har lyst til. Gennem sit glade og humørfyldte design understøtter og opfordrer PLAY til al slags vinterleg, hvad enten det foregår i sne, slud eller regn. Derfor er PLAY også et populært valg blandt rigtig mange børnefamilier, da børnene elsker det sjove udtryk i tøjet, og forældrene er vilde med, at tøjet kan holde til alt fra vandpythop til sneborgsbygning og desuden let kan vaskes og tørres, så det er klar til en ny dag med udendørsleg allerede næste morgen. Tøjet lever også op til høje sikkerhedsstandarder:

Det er udstyret med 3M Scotchlite-reflekser, har ingen snore i hætte- og halsområdet, har aftagelig hætte monteret på trykknapbånd og er udstyret med sikkerhedsspænde til handsker. Alt sammen noget, der giver forældre ro i sindet og forsikrer dem om, at deres børn er iklædt både sikkert, holdbart og funktionelt overtøj. Det er i øvrigt også LEGO Wear PLAY linjen, der kan tilbyde en testvindende flyverdragt, som netop bliver rost for holdbarhed, pasform og meget mere, som du kan læse om her.

keyboard_arrow_up