LEGO® Wear COOL

Tilføj filtre

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Alle priser er inkl. moms

LEGO® Wear COOL

LEGO® Wear COOL er lavet til seje piger og drenge, der elsker at give den gas på snowboard og ski. Overtøjslinjen består af handsker, jakker og skibukser med mange funktionelle detaljer, som passer perfekt til leg på pisterne. Som navnet antyder, er COOL kollektionen cool i sit udtryk med baggy look i bukserne og seje farver og prints. Overtøjet har et højt vandsøjletryk på 12.000 mm og en slidstyrke på 80.000 gnidninger, og det er samtidig åndbart. Du får altså både sejt og funktionelt overtøj, når du vælger produkter fra COOL kollektionen.

Læs mere om LEGO® Wear COOL

Der er en lang række funktioner i COOL jakkerne og bukserne, som gør turene ned ad pisterne til den rene leg. Både ærmer og bukseben er konstrueret med tekniske syninger og er specialdesignet til at kunne tilbyde størst mulig bevægelsesfrihed, når børn suser af sted på ski og særligt på snowboard. På jakkeærmerne er der lavet en skjult lynlåslomme til liftkort, og inden i jakken findes lommer til både skibriller og mobiltelefon samt et hul til hovedtelefon-ledningen. Alt sammen lækre detaljer, som gør dagene på snowboard nemmere og federe.

Både jakke og bukser er forsynet med et indvendigt antislip-snefang, så der ikke kan trænge sne ind i bukseben og krop og gøre barnet koldt og vådt. Jakkerne er desuden lavet med en blød og strækbar indermanchet med hul til tommelfingeren, hvilket er skønt, hvis man bliver generet af en handske, eller man er kommet af sted uden vanterne. Alt i alt er COOL en ideel overtøjslinje til både hverdag og skiferie, da de mange funktionelle detaljer holder dit barn varmt og tørt i al slags vejr og under al slags leg.

keyboard_arrow_up