Termo

Tilføj filtre

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
Alle priser er inkl. moms

Termo til børn

Børn kan lege ude i timevis, men ofte er det for køligt til at de kan løbe uden en jakke. Derfor er termotøjet helt essentielt til både forår og efterår - enten som en let sommer jakke, eller under regntøjet for at holde dit barn lun og varm. Termotøj er blødt og lækkert at have på, perfekt til aktivitet og udendørssjov, hvor dit barn nemt skal kunne bevæge kroppen og røre sig frit.

Læs mere om termotøj til børn

Med termotøj til børn, kan du være sikker på, at dit barn hverken kommer til at fryse eller overophede. LEGO® Wear overtøjskollektionerne indeholder altid termo jakker og termo bukser til børn, som naturligvis tager udgangspunkt i LEGO universet, hvorfor det appellerer meget til mindre børn, som synes godt om LEGO og det store univers bag.

LEGO Wear termojakker er udstyret med en høj krave, der beskytter mod vinden, og den har ikoniske reflekser på front og bagside, som giver ekstra synlighed, når dit barn færdes i trafikken. En LEGO Wear termojakke kan bruges alene eller under en jakke på de ekstra kolde dage. LEGO Wears termobukser har justerbar elastik i taljen samt forstærkninger på knæ og bag, så dit barn kan lege frit i naturen og på legepladsen. Både bukserne og jakkens overflade er behandlet med det miljøvenlige Bionic Finish ECO, som er fri for flourstoffer og forbedrer den vand- og smudsafvisende effekt.

keyboard_arrow_up