Flyverdragter

Tilføj filtre

  1. 1
  2. 2
Alle priser er inkl. moms

Flyverdragter til børn

Vælger du en LEGO® Wear flyverdragt til dit barn, er du sikker på at få en dragt med en formidabel holdbarhed og en sublim pasform, der sikrer en stor bevægelsesfrihed og samtidig også en høj komfort. De brede udvalg af flyverdragter her på siden holder også rigtig godt på varmen og er desuden 100 % vandtætte, så din søn eller datter bliver holdt tør og varm.

Læs mere om flyverdragter

Ovenfor finder du Skandinaviens største udvalg af flyverdragter til børn fra LEGO Wear. Derfor kan du også trygt regne med, at du kan finde en flyverdragt, der passer til netop dit barn. Derudover er det udelukkende de bedste materialer, der er brugt til at fremstille de forskellige flyverdragter. Vi kører løbende tilbud og udsalg her på siden, så du kan være heldig at finde en billig flyverdragt af den velkendte, høje LEGO Wear kvalitet hvad enten det er til dreng eller pige.

Godt at vide, når du vælger flyverdragt

En flyverdragt er særdeles praktisk og behagelig at have på, når de kolde, mørke dage i efteråret og vinteren er over os. Flyverdragter er rigtig populære, fordi man som forælder er sikker på, at barnet er fornuftigt klædt på, når det har en flyverdragt at hoppe i. Så er man klar til både legeplads, udflugt og alle de andre udendørsaktiviteter i institutionerne.

Når du skal vælge flyverdragt til dit barn, er det meget vigtigt, at dragten er både vindtæt og vandtæt, så de kære små kan holde sig varme og tørre, uanset hvilke temperaturer eller hvilke vejrforhold de bliver udsat for. Dernæst er det også vigtigt, at en flyverdragt har gode reflekser, så barnet ikke bliver overset i trafikken.

Derudover er det vigtigt at du vælger en flyverdragt, som barnet kan ånde i, så det ikke bliver overophedet og kommer til at svede for meget. Hvis flyverdragten er for varm, risikerer barnet at blive fugtig under flyverdragten, hvilket gør, at barnet let kan blive afkølet, når legen stopper. Derfor er det vigtigt, at flyverdragten er åndbar. Her er du godt på vej, hvis du vælger en flyverdragt fra LEGO® Wear, da alle modeller har en høj åndbarhed.

Find den bedste flyverdragt til dit barn

I filtreringen her på siden kan du sortere i LEGO® Wear flyverdragter fra laveste til højeste pris, ligesom du kan filtrere efter størrelser og tema.

BASIC flyverdragterne er en fornuftig basisflyverdragt. De er enkle og klassiske i udtrykket og har et vandsøjletryk på 10.000 mm.

De fine flyverdragter i CONTEMPORARY kollektionen er overgangsdragter med et lavere vandsøjletryk på 3.000 mm.

Flyverdragterne fra EXCLUSIVE linjen er vores bedst sælgende flyverdragt, og den er lavet i kun de allerbedste materialer. Den har et vandsøjletryk på 15.000 mm og er utrolig slidstærk.

Vores funktionelle PLAY flyverdragter er lavet til al slags leg i sneen og har gerne flotte farver og fine prints. De har et vandsøjletryk på 12.000 mm og er lavet i et slidstærkt materiale.

Alle dragter i vores sortiment kan naturligvis holde dit barn varmt og tørt hele vinteren igennem, da de er 100% vind- og vandtætte såvel som åndbare. Børn har dog forskellige behov og personligheder, og derfor favner vores flyverdragt-kollektion også bredt.

Ønsker du at give dit barn den bedste flyverdragt på markedet, så er det en LEGO Wear flyverdragt, som du skal have fat i – og den kan du finde lige her i vores store udvalg ovenfor.

keyboard_arrow_up