Flyverdragter

Tilføj filtre

  Alle priser er inkl. moms

  Flyverdragter til børn

  Vælger du en LEGO® Wear-flyverdragt til dit barn, er du sikker på at få en dragt med en formidabel holdbarhed og en sublim pasform, der sikrer en stor bevægelsesfrihed og samtidig også en høj komfort.

  De brede udvalg af flyverdragter her på siden holder også rigtig godt på varmen og er desuden 100 % vandtætte, så din søn eller datter bliver holdt tør og varm.

  Læs mere om flyverdragter

  Ovenfor finder du Skandinaviens største udvalg af flyverdragter til børn fra LEGO Wear. Derfor kan du også trygt regne med, at du kan finde en flyverdragt, der passer til netop dit barn. Derudover er det udelukkende de bedste materialer, der er brugt til at fremstille de forskellige flyverdragter. Vi kører løbende tilbud og udsalg her på siden, så du kan være heldig at finde en billig flyverdragt af den velkendte, høje LEGO Wear-kvalitet hvad enten det er til dreng eller pige.

  Hvilken flyverdragt skal jeg vælge?

  En flyverdragt er yderst praktisk og for barnet meget behageligt når de varme sommerdage er overstået og vi kommer ind i de mørkere og koldere dage i efteråret og vinteren. Flyverdragter er så populære, fordi de kan bruges såvel ude som hjemme, og er ens barn hoppet i flyverdragten, så ved man, at barnet er perfekt klædt på til de mange udendørs aktiviteter der f.eks. finder sted i institutioner.  Når du skal vælge flyverdragten til dit barn, er det meget vigtigt, at flyverdragten er både vindtæt og vandtæt, så børnene kan holde sig varme og tørre uanset hvilke temperaturer eller hvilke vejrforhold de bliver udsat for. Dernæst er det også vigtigt, at en flyverdragt er nem at se, således at barnet ikke bliver overset i trafikken, hvis børnehaven eller skolen skal på tur eller lignenden. Derudover er det også vigtigt at du vælger en flyverdragt til dit barn, som er let for barnet at ånde i, så barnet ikke bliver overophedet og kommer til at svede for meget. Hvis flyverdragten er for varm, kommer barnet til at svede meget, når det leger, og blive derfor fugtig under flyverdragten, hvilket gør at barnet let kan blive afkølet når legen stopper. Derfor er det vigtigt at flyverdragten er åndbar. Her er du godt på vej, hvis du vælger en flyverdragt fra LEGO® Wear, da alle modeller har en god åndbarhed.

  Find den bedste flyverdragt til dit barn

  I sorteringen til venstre på siden kan du sortere i LEGO flyverdragter fra laveste pris til højeste pris, ligesom du kan sortere i størrelser, tema og om der er tilbud på flyverdragter så du kan finde en rigtig billig flyverdragt til din dreng eller pige.

  Vores sortiment af flyverdragter kan naturligvis holde dit barn varm og tør hele vinteren igennem, da de er 100% vind- og vandtætte såvel som åndbare. Ønsker du at give dit barn den bedste flyverdragt til børn på markedet, så er det en LEGO Wear flyverdragt, som du skal have fat i - og den kan du naturligvis finde lige her i vores udvalg, som du kan se ovenfor.

  keyboard_arrow_up