T-shirts & toppe

Tilføj filtre

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Alle priser er inkl. moms

T-shirts & toppe til børn

Her finder du alle de megaseje T-shirts og smarte toppe til børn fra det populære LEGO® Wear. Der er en række forskellige T-shirts og toppe til børn, og der er med sikkerhed noget for enhver smag, hvad enten dit barn er til LEGO NINJAGO eller LEGO Friends. Der er mange T-shirts med friske farver og seje figurer, præcis som dit barn kender det fra det unikke LEGO univers, og tøjet inspirerer til timevis af leg.

Læs mere om T-shirts & toppe

Her vil du finde skøre, seje, smarte og fine T-shirts til både drenge og piger. Der er noget for enhver smag, og du vil helt sikker kunne finde noget til din søn og datter. T-shirtene har alle sammen nogle vildt seje motiver, der vil blive anerkendt af klassekammeraterne, når dit barn kommer i skole i det superseje tøj fra LEGO Wear. Der er rigtig mange muligheder for at få dit barn klædt på i en sej og smart LEGO Wear T-shirt. Udvalget spænder bredt, og vi har derfor en helt masse forskellige T-shirts og toppe i alle regnbuens farver.

Vi vil blive overrasket, hvis dine børn ikke finder noget, som de synes er sejt. Alle T-shirtene og toppene tager udgangspunkt i det superseje LEGO univers, så børnene kan drage paralleller til denne LEGO verden, når de er i gang med deres leg. Her er både LEGO DUPLO, LEGO NINJAGO og LEGO Friends. Et stort udvalg af forskellige T-shirts og toppe til børn fra LEGO Wear.

keyboard_arrow_up