LEGO® NINJAGO®

Tilføj filtre

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
Alle priser er inkl. moms

LEGO® NINJAGO® til børn

På denne side finder du et stort udvalg af LEGO NINJAGO tøj. LEGO NINJAGO er stadig en stærk temakollektion blandt drenge. Hvis du har en søn, en lillebror eller en nevø, der er helt vild med LEGO NINJAGO, hvad er så mere ideelt end at give ham en ny trøje, en ny T-shirt eller et par nye bukser, der er inspireret af det spændende LEGO NINJAGO univers?

Læs mere om LEGO® NINJAGO®

LEGO NINJAGO-tøj er fremstillet til seje og aktive drenge, som er vilde med det populære legetøj LEGO NINJAGO. Hele kollektionen er naturligvis designet og produceret med stor inspiration fra det store LEGO NINJAGO-univers, hvorfor tøjet i denne kollektion både vil indeholde ninjaer og lignende. Hvis din søn, eller din nevø elsker at lege med sit LEGO NINJAGO, så vil han med garanti også elske at lege på legepladsen iført sin nye LEGO Wear trøje med et LEGO NINJAGO inspireret print.

LEGO Wear-kollektionen med inspiration fra LEGO NINJAGO indeholder alt fra T-shirts og trøjer til strømper og tilbehør. Du finder blandt andet et bredt spektrum af T-shirts, der er dekoreret med LEGO NINJAGO inspireret print. Tøjet er lavet i levende farver og passer perfekt til friske drenge. Hold desuden også øje med vores gode LEGO NINJAGO tilbud her på siden.

keyboard_arrow_up