Bestil dine gaver senest d. 19. december for at få dem leveret inden jul. Julegaver byttes frem til 1/2 2023

LEGO® Friends

Tilføj filtre

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

LEGO® Friends til børn

Her finder du Skandinaviens største udvalg af LEGO® Friends tøj, hvilket blandt andet inkluderer LEGO Friends T-shirts, kjoler og strømper. LEGO Friends er designet til piger i alderen fra 4 til 12 år, og er naturligvis inspireret af LEGO Friends universet, der er bygget op omkring de fem veninder og deres hverdag i Heartlake City. Der er ingen tvivl om, at det er rigtig mange pigers yndlingsserie indenfor LEGO universet, og selvfølgelig skal dit barn have mulighed for at være klædt i tøj fra dette tema.

Læs mere om LEGO Friends

LEGO Friends er en meget populær produktserie fra LEGO, der er designet til piger i alderen 4 år til 12 år. Det samme er tøjet, der er inspireret af LEGO Friends og fremstillet af LEGO Wear. LEGO Friends handler om fem veninder, Stephanie, Andrea, Emma, Olivia og Mia, som lever i Heartlake City. I Heartlake City finder de på de skøreste lege og de elsker at have det sjovt. Stephanie, Andrea, Emma, Olivia og Mia elsker at tage på eventyr rundt omkring i byen, men de er også meget hjælpsomme og vil gerne hjælpe og vil gerne møde en masse nye venner.

Pigerne elsker at synge og danse og tage på eventyr. Med LEGO Friends kan kreativiteten få frit spil og du kan selv være med til at bestemme hvad legen skal være. Kun fantasien sætter grænser! På LEGO Friends tøjet er det hovedsageligt og pigerne og ting fra deres dagligdag, der fremhæves. Du kan eksempelvis få en flot LEGO Friends trøje med print af Stephanie, Andrea, Emma, Olivia og Mia og logoet. Tøjet er farverigt og flot og symboliserer liv og glæde. I det store sortiment er det muligt finde tøj som f.eks. bukser, jeans, jakker, leggings, strømper, T-shirts, toppe, huer, hatte, shorts, nederdele og sweatshirts.

keyboard_arrow_up