LEGO® DUPLO®

Tilføj filtre

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
Alle priser er inkl. moms

LEGO® DUPLO® til børn

LEGO® DUPLO® er tøj til de små, både drenge og piger i alderen 9 måneder til 3 år. På denne side finder du et stort udvalg af tøj til begge køn fra LEGO DUPLO serien fra LEGO Wear. Det er sejt, sødt og flot børnetøj til de mindste, som er fremstillet i de bedste materialer og mest slidstærke kvaliteter, der sikrer, at tøjet kan modstå den medfart, som det helt sikkert kommer til at få i forbindelse med barnets leg.

Læs mere om LEGO DUPLO

LEGO Wear LEGO DUPLO kollektionen har altid været synonym med tøj og tilbehør til småbørn, som er fremstillet i flotte, klare farver og er udstyret med diverse former for dekorationer af LEGO DUPLO motiver og dyr. Dit barn - hvad end du har en sød, lille datter eller en energisk og aktiv dreng - vil elske printet på de forskellige styles, da det er noget de kender fra deres leg med LEGO DUPLO klodserne.

Der er ingen tvivl om, at børn i denne alder elsker at lege, hvilket LEGO Wear naturligvis tænker på og designer efter. Det betyder, at tøjet er designet og fremstilles således, at barnet har de bedste forudsætninger for at kunne lege frit. Du skal ikke frygte, at LEGO DUPLO tøj holder dit barn tilbage, da det har en høj bevægelsesfrihed og en god pasform.

keyboard_arrow_up