Undertøj

Tilføj filtre

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Alle priser er inkl. moms

Undertøj til børn

På denne side finder du et stort udvalg af undertøj til børn fra LEGO® Wear. Du finder skiundertøj, underbukser, boxershorts, trusser og undertrøjer samt undertøj i sæt. Du finder undertøj til både drenge og piger i denne kategori. Sortimentet spænder meget bredt, både i design, men også farvemæssigt.

Læs mere om undertøj

I denne kategori finder du lækkert undertøj i høj kvalitet til drenge og piger. Der findes en lang række forskellige typer af undertøj til børn i denne kategori. Du vil finde mange forskellige designs, hvoraf mange af dem forhåbentlig vil falde i din smag. Hele kollektionen af undertøj til børn, er inspireret af det hurtigt voksende og spændende LEGO univers, der skaber anledning til leg og sjov.

Der findes mange forskellige designs i denne kategori, hvorfor du og dit barn med fordel kan tage et kig i vores sortiment sammen og finde lige netop det, som I synes er smart. Og selvom undertøjet er smart og sjovt, bliver der ikke gået på kompromis med, at det også skal være behageligt at have på som det inderste lag døgnet rundt. Vi lægger vægt på brede, bløde elastikker i livet og påtrykte etiketter, så der ikke er noget, der kan komme til at irritere din søn eller datter.  LEGO® Wear er yderst kvalitetsbevidst, hvorfor du får et slidstærkt produkt, også når det gælder børneundertøj.

keyboard_arrow_up