Bestil dine gaver senest d. 19. december for at få dem leveret inden jul. Julegaver byttes frem til 1/2 2023

Nattøj

Tilføj filtre

  1. 1
  2. 2
Alle priser er inkl. moms

Nattøj til børn

På denne side finder du det store udvalg af mange forskellige former for nattøj til børn. Du finder natkjoler og natsæt med lange eller korte ærmer og ben. Det velkendte LEGO® Wear er synonym med høj kvalitet, og vores brand er er din sikkerhed for, at du får nattøj, der lever op til forventningerne. Sortimentet spænder meget bredt, både i design, men også farvemæssigt, så du kan helt sikkert finde noget, der vil falde i dit barns smag.

Læs mere om nattøj

I denne kategori finder du nattøj af høj kvalitet til både drenge og piger. Der findes en lang række forskellige typer af nattøj til børn. Hele kollektionen af nattøj er inspireret af det hurtigt voksende og spændende LEGO univers, der skaber anledning til leg og sjov. For barnet, der er LEGO fan, vil det bedste i verden være at kunne hoppe i LEGO inspireret tøj – også om natten.

Der findes mange forskellige designs i denne kategori, hvorfor du og dit barn med fordel kan tage et kig i vores sortiment og finde lige netop det, som I synes er smart at sove i. LEGO Wear er yderst kvalitetsbevidste, så du kan være sikker på at få et produkt, der er både blødt og behageligt, men også slidstærkt – så yndlingsnattøjet kan holde til både vask og mange pyjamas parties.

keyboard_arrow_up