Bestil dine gaver senest d. 19. december for at få dem leveret inden jul. Julegaver byttes frem til 1/2 2023

Body

Tilføj filtre

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

Body til baby og børn

Mangler du nye bodyer eller bodystockings til din baby, er du kommet til det helt rette sted. Det er klart den vigtigste basisvare du kan have i din tumlings klædeskab. Hos de helt små vil gylp og andet hurtigt gøre bodyen beskidt, og man har derfor altid brug for ekstra bodystockings, både på turen og derhjemme. Derfor er LEGO® Wear bodyer er et godt valg, da de er nemme at vaske og tørrer hurtigt.

Alle LEGO Wear-bodyer er lavet af 100% merinould, så det er rart og behageligt for dit barn at have på. Vi har fokus på kvalitet, og du finder her et skønt udvalg af bløde bodyer i fine farver og med smukke mønstre til de små – alt sammen med udgangspunkt i LEGOs fantastiske univers.

Læs mere om bodyer

Der skal ofte skiftes body, af og til flere gange dagligt, og det er vigtigt altid at have en ekstra lige ved hånden, hvis uheldet er ude på turen og derhjemme. LEGO Wear-bodyer er af høj kvalitet og kan bruges igen og igen. Bodyerne kan klare mange vaske og mister ikke deres behagelige og bløde kvalitet eller deres flotte farve. Find de bedste LEGO Wear bodyer og bodystockings lige her.

keyboard_arrow_up