Basic

Tilføj filtre

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Alle priser er inkl. moms

Basic til børn

Her finder du basic-produkter til drenge og piger. VI har et bredt udvalg af enkle produkter, der helt sikkert vil falde i din og dit barns smag. Fordyb dig i sortimentet sammen med din søn eller datter, så vil I helt sikkert finde lige netop den basic style I står og mangler. Alle basics er naturligvis LEGO® Wear og har den velkendte høje kvalitet.

Læs mere om basic

Når du skal finde basic, behøver du ikke lede længere, for vi har det hele på denne side. Her finder du alle de bedste basics til drenge og piger. Børns leg slider på tøjet, og derfor er det vigtigt, at du finder nogle basics, der fungerer til det meste, og som tåler lidt af hvert. Det er noget, som LEGO Wear går meget op i: at fremstille basics, der er meget slidstærke.

Der er basics til børn i alle aldre. Der findes et hav af forskellige basic-produkter, og derfor har vi samlet et nydeligt sortiment fra LEGO® Wear, der falder i de flestes smag. Der er noget for enhver og helt sikkert også noget, som dit barn vil elske. Det er blot at gå på opdagelse i sortimentet sammen, og der vil ikke gå længe før I har fundet LEGO® Wear basics, som I begge kan lide.

keyboard_arrow_up