Choose language

LEGO® Wear ACTION - Det ultimative skitøj


Med LEGO® Wear ACTION har vi ønsket at skabe den ultimative skihistorie for børnene med alle de velkendte skidetaljer fra de voksnes skiunivers. At gå  på kompromis var ikke en mulighed, da vi skabte denne linje. Med dens klare neonfarver kommer tøjet – og børnene – virkelig til at skille sig ud på løjperne.

Vores skitøjslinje ACTION er det perfekte valg, når man skal udforske løjperne. Det er lavet til at stå på ski i, og med mange smarte detaljer er børnene klædt på til succes. ACTION-skitøjet er 100% vind- og vandtæt og kan modstå et vandsøjletryk på 10.000 mm. Det har fuldt tapede sømme og kan modstå 60.000 gnidninger.

LEGO® Wear ACTION har disse lækre funktioner

- Stærke og holdbare Cordura®-forstærkninger på skibukserne
- Lomme til skiliftkort med lynlåslukning
- Netlomme til skibriller
- Ærmer med strækbare indermanchetter med hul til tommelfingeren
- Sikkerhedsspænde så barnet ikke mister handskerne i skiliften

LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0