Choose language
LEGO® Elves

LEGO® Elves tøj

Den nyeste LEGO produktserie er LEGO® Elves. Et spændende univers med den helt almindelig pige Emily Jones, og hendes uventede rejse i alfernes magiske verden. Emily får brug for hjælp af 4 alfer (Elves) til at finde 4 nøgler. De 4 Elves er: Vandalfen Naida, Jordalfen Farran, Ildalfen Azari og Vindalfen Aira. Tøjet her på siden er designet med udgangspunkt i den magiske LEGO® Elves verden og historie. LEGO® Elves grafikker og dekorationer pryder T-shirts, kjoler, nattøj og alle de andre LEGO Elves produkter. Hvis du har en datter der elsker eventyr og en god historie, så vil hun uden tvivl blive fascineret af LEGO® Elves, og tøjet der har sit afsæt i den magiske verden.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Mere om LEGO® Elves tøj

LEGO® Elves  er meget populært pigetøj for piger i alderen fra 4 år og op til 12 år. Vi har i udvalget Elves pigetøj fra kategorierne strømper, strømpebukser, t-shirts, toppe, sweatshirts og cardigans. Dette tøj har de velkendte farver, som er kendt fra Elves universet og har selvfølgelig også tryk med karakterne som Naida, Farran, Azari og Aira.
LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   support@legowear.com
Klik mig
0