Choose language

KABOOKI

Hvem er vi...

KABOOKI® er det danske firma bag LEGO® Wear. I dag repræsenterer 63 holdspillere vores firma. Vores hovedkontor ligger i Herning, og vi har KABOOKI® kolleger og showrooms i København, München, Stockholm, Indien og Shanghai.

Firmaet blev grundlagt i 1993 og lige siden begyndelsen har BØRN og HØJ KVALITET været fundamentet i vores DNA.

Brandet LEGO® Wear er det største brand. Vi arbejder med hele processen i huset – design, indkøb, markedsføring, salg, logistik og bogholderi. LEGO Wear handler om Functional Active Play Wear for børn i alderen 0-14 år. Fra efteråret 2018 lanceres en opdateret version af vores brand DNA, som knytter overtøjet endnu tættere med vores kollektioner.

I dag har vi en Business Unit – LEGO® M-line by KABOOKI® – etableret i 2015, som primært designer, indkøber og sælger LEGO® merchandise tøj.

Vores vision
We make childhood memorable

Vores mission
Through playwear, we encourage kids to explore the world

KABOOKI ånden og værdier

Vi:
•Mener, at børn skal være børn
•Er pålidelige og engagerede
•Er passionerede og gør det lille ekstra
•Er retfærdige og udviser respekt
•Gør hvad vi siger, og siger hvad vi gør
•Skaber kvalitet både i produktet og processen

Klik ind på legowear.dk - her finder du aktuelle kollektioner, oversigt over forhandlere, kort sagt - masser af inspiration!

CSR

Corporate Social Responsibility /Virksomhedernes sociale ansvar

Der findes mange måder, hvorpå man kan udføre socialt ansvar. For nogle virksomheder er socialt ansvar en ny måde at tænke på og en ny til at håndtere. For andre er det deres kerneområde og essensen i at drive en virksomhed.

For KABOOKI® gælder følgende: ”Vi skal altid opføre os bevidst, og vi skal altid stræbe efter at blive bedre”. KABOOKI® ønsker at gøre tingene bedre, og derfor vil socialt ansvar aldrig være et sekundært spørgsmål for KABOOKI® - det er en konstant process!

Leverandører

Hos KABOOKI® arbejder vi med langsigtede forhold sammen med vore leverandører. Vi udvælger vore leverandører meget omhyggeligt, og vi samarbejder med leverandører, der kan levere og garantere gode og sunde arbejdsbetingelser for deres ansatte. Leverandører skal tage hensyn til og tage sig af miljøet.

Du kan læse vores Code of Conduct herunder


Tilknyttet fil: File iconLEGO Code of Conduct (86 kB)

Miljøet

Vi er meget bevidste om, at kemikalier kan forårsage uønskede reaktioner ikke kun på produktionsstedet, men også ved forbrugerne. Derfor har vi meget strenge regler og retningslinjer i forbindelse med brugen af kemikalier. Vores regelsæt er meget restriktivt og lever som minimum op til EU’s standarder.
Miljø betyder også, at der tænkes over brugen af el, vand, varme, indpakningsmaterialer, IT udstyr og meget meget mere. Vi stræber efter at tænke i nye baner, og vi er altid glade for input – især dem, der kommer fra vores ansatte.
Alle LEGO® Wear produkter bliver produceret i henhold til EU’s lovgivning (REACH), og produkterne er tilfældigt udvalgt til yderligere test ved Bureau Veritas.

(PS: Hvad er der nu lige, KABOOKI betyder?
KABOOKI kommer fra ordet kabuki – en traditionel japansk form for teater, der er ensbetydende med farverige kostumer.)

AEO certificering

KABOOKI® er AEO godkendt.

Du kan læse mere om det her >

Arbejdspladsen

Hos KABOOKI®:
•arbejder vi med et af verdens stærkeste brands
•er vi en international og dynamisk arbejdsplads med global tilgang
•har vi en uformel og sjov virksomhedskultur

Kontakt os

KABOOKI A/S
Rønnevej 1
7400 Herning
Denmark
Tlf.:  + 45 9721 6466
Fax:  + 45 9721 7601
E-mail: info@kabooki.com

Du er altid velkommen til at kontakte os på en af ovenstående måder, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag.

LEGO® Wear – Børnetøj af høj kvalitet

LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus.

LEGO® Wear - Yndlingstøj til dine børn

Find dit barns yndlingstøj her. Dit barn vil elske LEGO figurerne på tøjet og vil hurtigt vælge sin favorit med motiv fra LEGO universet. Tøjet er i høj kvalitet og kan tåle at blive vasket igen og igen.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2019 The LEGO Group.
Produced by KABOOKI® under license from the LEGO Group.
Webdesign & webshop af MCB

LEGO® Wear by Kabooki   ·   Rønnevej 1   ·   7400 Herning   ·   Danmark   ·   Tlf.: +45 9627 5520   ·   CVR nr. 38235311   ·   support@legowear.com
Klik mig
0